Turkcell "Techno Camp" ile eğitim ve kariyer fırsatı sunuyor

Medyaloji.net » iş dünyası » Turkcell "Techno Camp" ile eğitim ve kariyer fırsatı sunuyor
Turkcell "Techno Camp" ile eğitim ve kariyer fırsatı sunuyor

Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Zafer Çavdar: - "Teknoloji alanında kariyer hedefi olan genç mühendisleri bu yıl da Techno Camp'e bekliyoruz"

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Dijital müşteri deneyimi merkezi Turkcell Global Bilgi, Techno Camp eğitim ve gelişim programı ile gençlerin kariyerine destek vermeye devam ediyor. Başvuruları devam eden Techno Camp 2024'e bu yıl üniversitelerin mühendislik fakültelerinde okuyan lisans son sınıf, yüksek lisans veya doktora öğrencileri ile yeni mezunlar katılabilecek. Eğitimi başarıyla tamamlayan gençlere Turkcell Global Bilgi'de kariyer imkanı sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Zafer Çavdar, Türkiye'nin dijital müşteri deneyimi merkezi olarak gençleri sektöre kazandırmak adına kariyer ve gelişim programı Techno Camp için hazırlıklar yaptıklarını belirterek "Bu programla gençlerimizi sadece yeni teknolojilere hazırlamakla kalmıyoruz. Ayrıca onlara kurumsal hayatı deneyimleyebilecekleri teknoloji sohbetleri, çevik çalışma ortamı, inovatif fikirlerini hayata geçirecekleri Techno Hackathon'a katılma ve Turkcell Global Bilgi bünyesinde uzman pozisyonlarında kariyer fırsatları da sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR