Türk Telekom'un 2022 Faaliyet Raporu'na LACP'den Altin Ödül

Medyaloji.net » iş dünyası » Türk Telekom'un 2022 Faaliyet Raporu'na LACP'den Altin Ödül
Türk Telekom'un 2022 Faaliyet Raporu'na LACP'den Altin Ödül

ARC Awards'tan ödüllerle dönen Türk Telekom'un 2022 Faaliyet Raporu, LACP Vision Awards'ta küresel çapta yapilan degerlendirmede ‘Telekomünikasyon' kategorisinde ‘Gold' ödüle layik görüldü.

Rapor ayrica EMEA bölgesinde ‘En Iyi Rapor Finansallari’ kategorisinde ‘Silver’, ‘Raporun sanatsal ve iletisim mükemmelligi’ kategorisinde de ‘Teknik Basari’ ödüllerinin sahibi oldu.

Türkiye’nin lider bilgi ve iletisim teknolojileri sirketlerinden Türk Telekom, 2001 yilindan bu yana uluslararasi birçok organizasyonun ve sektörün katilimiyla düzenlenen LACP (League of American Communications Professionals- Amerikan Iletisim Profesyonelleri Ligi) Awards’ta ‘Telekomünikasyon’, ‘Bölgesel Özel Basari Ödülü: En Iyi Rapor Finansallari’ ve ‘Raporun Sanatsal ve Iletisim Mükemmelligi’ kategorilerinde ödüllendirildi. Telekomünikasyon kategorisinde ‘Gold’ ödüle layik görülen Türk Telekom, ‘Bölgesel Özel Basari Ödülü: En Iyi Rapor Finansallari’ kategorisinde ‘Silver’, ‘Raporun Sanatsal ve Iletisim Mükemmelligi” kategorisinde ise ‘Teknik Basari’ ödüllerinin sahibi oldu. 100 puan üzerinden degerlendirilen LACP Vizyon Ödüllerinde 98 puan alan rapor; ilk izlenim, kapak tasarimi, yönetici mesaji, anlatim, finansal bilgilerin sunumu, mesajlarin anlasilirligi gibi kriterlerde jüriden tam puan aldi.

Türkiye’nin dijital dönüsümünün öncülerinden, bugünü ve gelecegi kurgulayan dijital teknoloji sirketlerinden Türk Telekom, 2022 Faaliyet Raporu ile teknoloji alaninda birçok yeniligi ve gelisimi gözler önüne sererken, dijitallesme çalismalarini yansitan tema sayfalarinda sirket hedeflerine yönelik önemli öngörüler sunuyor.

20 yildan daha uzun süredir, dünyanin en itibarli halkla iliskiler platformlarindan ve rapor derecelendirme kuruluslarindan biri kabul edilen, San-Diego merkezli LACP dünyanin dört bir yanindan genis katilimci kitlesine sahip. Faaliyet raporlarinin üreticilik anlayisina göre degerlendirildigi yarisma, is dünyasinin en önemli ödüllerinden biri kabul ediliyor.

YORUMLAR