Türk Telekom'dan güvenli e-posta!

Medyaloji.net » iş dünyası » Türk Telekom'dan güvenli e-posta!
Türk Telekom'dan güvenli e-posta!

Türk Telekom, kurumsal e-posta hizmeti ile şirket verilerini, Türk Telekom Veri Merkezi güvencesiyle yurtiçinde depoluyor.

USOM (Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi) verilerine göre 2019'da hızlı bir artışla 136 bini aşan siber saldırılar, Koronavirüs nedeniyle evden çalışmanın arttığı son günlerde şirketlerin veri güvenliği ihtiyacını gündeme taşıdı. Türk Telekom, güvenli veri merkezi hizmetlerine kurumsal e-posta'yı ekledi. Türk Telekom Veri Merkezi güvencesiyle kullanıcıların verilerini yurtiçinde saklayan e-posta hizmetinde, antivirüs ve antispam filtreleme özelliklerinin yanında sunucular arasında gerçekleşen mail trafiği de şifreleniyor. Günlük olarak yedeklenen e-postalar, Türkiye'nin yüksek güvenlik standartlarına sahip veri merkezinde depolanıyor.

Kurumsal müşteriler, Türk Telekom e-posta hizmeti ile tek bir yönetici paneli üzerinden e-posta hesabı oluşturma, silme, e-posta yönlendirme, kurumsal imza ekleme, grup e-posta oluşturma gibi birçok işlemi gerçekleştirebiliyor. Mevcut e-postalarını, webmail arayüzünde bulunan aktarma aracı sayesinde Türk Telekom e-posta hizmetine rahatça taşıyabiliyor. Arayüz üzerinden takvim görüntüleme, görev yönetimi, içerik filtreleme, kural tanımlama gibi işlemleri de gerçekleştirip, mobil akıllı cihaz uyumluluğu sayesinde tüm e-postalarına kolaylıkla ulaşabiliyor.

YORUMLAR