TRT World'ün belgeseli Emmy ödülü kazandı

Medyaloji.net » ödül/başarı » TRT World'ün belgeseli Emmy ödülü kazandı
TRT World'ün belgeseli Emmy ödülü kazandı

TRT World'ün "Ukrayna Savaş Günlükleri" belgeseli, Uluslararası Emmy Ödülleri ‘Haber ve Güncel Olaylar' kategorisinde ödüle layık görüldü.

ABD'nin New York kentindeki gurur gecesinde, dünyanın en prestijli televizyonculuk ödülünün sahibi olan TRT, uluslararası alandaki başarısını da bir kez daha kanıtladı. 

Tüm dünyadan binlerce eser yarıştı, televizyonculuk alanında en prestijli ödüle TRT ulaştı.

Savaşın yıkıcı yüzü, en çarpıcı şekilde gözler önüne serildi, çatışmaların sivillerin hayatında yarattığı tahribat tüm dünyaya anlatıldı.

TRT World tarafından hazırlanan ödüllü belgesel serisi "Off the Grid"in Ukrayna'da çektiği "Ukraine Wartime Diaries" (Ukrayna Savaş Günlükleri) bölümü, uluslararası başarıya imza attı. 

TRT World'ün belgeseli, Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen Uluslararası Emmy Ödülleri’nin “Haber ve Güncel Olaylar” kategorisinde binlerce eser arasından ödüle layık görüldü.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT ailesini tebrik etti:

"44. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Güncel Olaylar Haber Belgesel dalında aldığı Uluslararası Emmy Ödülü ile bir ilke imza atan ve hepimizi gururlandıran TRT ailesini ve TRT World ekibini gönülden tebrik ediyorum.

100. yılımıza yaraşır nice başarılara… "

 

YORUMLAR
En çok okunan haberler