TikTok ve İKSV iş birliğine Effie'den iki ödül

Medyaloji.net » ödül/başarı » TikTok ve İKSV iş birliğine Effie'den iki ödül
TikTok ve İKSV iş birliğine Effie'den iki ödül

TikTok ve Türkiye'nin köklü kültür-sanat kurumu İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) ortak projeleri Effie Ödülleri'nden iki ödülle döndü.

İş birliği kapsamında sponsorluk kategorisinde altın ödül, kültür-sanat kategorisinde ise bronz ödül başarısı elde edildi.

Dünyanın en prestijli pazarlama ve reklam etkinliği yarışmalarından biri olan Effie Ödülleri; 55 ülkede, EACA’e (European Association of Communciation Agencies) üye Reklam Ajansları Dernekleri ve Reklamveren Dernekleri tarafından ortak olarak düzenleniyor.  

Dün İstanbul’da bir otelde düzenlenen ödül töreninde TikTok ve İKSV; yaptıkları iş birliğiyle sponsorluk kategorisinde altın ödül kazanırken 17. İstanbul Bienali için hayata geçirdikleri projeyle kültür-sanat kategorisinde bronz Effie ödülüne layık görüldü. 

İKSV Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Gürer Oymak konuya ilişkin açıklamasında, “50’nci yılımızı kutladığımız 2022’nin en heyecan verici değişimlerinden biri TikTok’la yaptığımız iş birliğiydi ve daha ilk senemizde bu kadar prestijli bir ödül töreninden iki ödülle dönmemiz, aslında ne kadar doğru bir iş birliğine imza attığımızın en büyük göstergelerinden biri oldu. İKSV, her yaşında aynı dinamizmini ve kimliğini koruyarak izleyicileriyle farklı kanallarda iletişim kurmaya, güncel ihtiyaçlara yanıt vermeye devam edecek. Uyum ve neşe içinde çalıştık ve gelecekteki projelerimiz için de çok heyecanlıyız” dedi. 

 

 

 

YORUMLAR
En çok okunan haberler