THY'de üst düzey atama gerçekleşti!

Medyaloji.net » iş dünyası » THY'de üst düzey atama gerçekleşti!
THY'de üst düzey atama gerçekleşti!

Avrupa'daki havayollarının uluslararası temsilciliği olarak atfedilen AIRE'de başkan yardımcılığı görevine THY Uluslararası İlişkiler ve İttifaklar Başkanı Özlem Salihoğlu atandı. Kaynak: haber.aero

ürk Hava Yolları’nda Uluslararası İlişkiler ve İttifaklar Başkanı olarak görev alan Özlem Salihoğlu, Brüksel merkezli havacılık uzmanlarının oluşturduğu bir ekip tarafından yönetilen ve Avrupa’daki havayollarının uluslararası temsilciliği olarak atfedilen Airlines International Representation in Europe (AIRE) kuruluşunda başkan yardımcılığı görevine atandı.

Bünyesinde Avrupalı sekiz havayolu var THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, üye odaklı bir havayolu temsil kuruluşu olan AIRE, Avrupa menşeili sekiz havayolunu bünyesinde barındırırken küresel ve bölgesel bakış açısını korumakta. Bunu Avrupa makamları, hükümetleri ve diğer sektör paydaşlarıyla olan ilişkilerine dayanarak yapan kuruluş, önemli sektör sorunlarında ise üyeleri adına profesyonel bir ses oluyor.

Özlem Salihoğlu kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan ve havacılık alanında 20 yılı aşkın deneyime sahip Özlem Salihoğlu, AIRE’nin yeni seçilen başkan yardımcısı olarak kuruluşun liderliği ve gelişimi için büyük bir sorumlulukla, önemli bir noktada yer alıyor. AIRE’nin kuruluşundan bu yana başkan yardımcısı olarak görev yapan Michael Harrington ise yeni başkan olarak görevine devam ediyor. Türk Hava Yolları, bu atama ile uluslararası havayolu aktörleri arasındaki iş birliklerinin de ayrılmaz bir parçası olduğunu gösteriyor.
Kaynak: haber.aero

YORUMLAR