Tether, Northern Data Group'a stratejik yatırım yaptı

Medyaloji.net » medya » Tether, Northern Data Group'a stratejik yatırım yaptı
Tether, Northern Data Group'a stratejik yatırım yaptı

Dünyanın ilk ve en yaygın kullanılan stablecoin'ine güç veren blockchain özellikli platform tether.to'yu destekleyen Tether'den önemli bir yatırım hamlesi geldi.

Dünyanın önde gelen stablecoin’inin arkasındaki şirket olan Tether, kendisine bağlı Damoon adlı grup şirketi aracılığıyla Northern Data Group'a stratejik bir yatırım hamlesi gerçekleştiriyor. Piyasa değeri 83 milyar dolara ulaşan Tether, enerji üretimi, Bitcoin madenciliği ve iletişim teknolojisi alanlarına yönelerek yatırımlarını fintech sektörünün ötesine taşıyor. 

Blockchain, Generative AI ve çeşitli bilimsel araştırmalar gibi teknik gelişmeler tarafından sunulan olanaklar gittikçe daha yüksek hacimlere ulaşırken, Northern Data Group gerçek bir öncü olarak ortaya çıkıyor. Northern Data Group’un dayanıklı veri depolama ve yüksek performanslı bilgi işlem teknolojileriyle, Tether'in ileriye dönük perspektifinin örtüştüğü görülüyor. Ayrıca şirketin bu stratejik yatırım hamlesi, teknolojinin gelişimini de destekleme kararlılığını gösteriyor.

 

YORUMLAR