Start Up Dergisi'ne Girişimcilik Ekosistemi'nden ödül

Medyaloji.net » iş dünyası » Start Up Dergisi'ne Girişimcilik Ekosistemi'nden ödül
Start Up Dergisi'ne Girişimcilik Ekosistemi'nden ödül

Dijital girişimcilik ekosistemi StartupCentrum tarafından düzenlenen, ‘‘Girişimcilik Ekosistemi Ödülleri'nde Start Up Dergisi “Yılın Girişimcilik/İş Dünyası Dergisi” ödülünün sahibi oldu.

Türkiye'de ilk defa veriye dayalı yatırımcı ödüllerinin verildiği, halk oylaması sonucunda da 2022'nin yıldız girişimlerinin ve kurumlarının belli olduğu ödül gecesi, 300’e yakın kişinin katılımıyla Hilton İstanbul Kozyatağı’nda gerçekleşti.

Türkiye girişimcilik ekosisteminin önde gelen isimlerinin katıldığı ödül töreni, StartupCentrum Kurucu Ortakları Müge Bezgin ve Nizamettin Sami Harputlu'nun açılış konuşmaları ile başladı. Açılış konuşmalarının ardından Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'de girişimcilik ekosistemi hakkında fikirlerini ve gelecek planlarını paylaştı. Bakan Yardımcısı Kacır’ın açıklamalarını, StartupCentrum Veri ve Rapor Ekip Lideri Mustafa Erşad Zor’un Türkiye Startup Ekosistemi Yatırım Raporu hakkında yaptığı sunum takip etti.

StartupCentrum Girişimcilik Ekosistemi Ödülleri’nin ilerleyen saatlerinde ise Rapor Ödülleri, Halk Oylaması Ödülleri ve Özel Ödüller sahiplerine takdim edildi.

YORUMLAR