Skytech ve Hyundai televizyon grubunda iş birliğine imza attı

Medyaloji.net » iş dünyası » Skytech ve Hyundai televizyon grubunda iş birliğine imza attı
Skytech ve Hyundai televizyon grubunda iş birliğine imza attı

TV, uydu alıcısı ve küçük ev aletleri sektöründe faaliyet gösteren Skytech, TV grubunda Hyundai'nin 5 ülkedeki üretim, satış, pazarlama ve dağıtım haklarını aldığını imza töreniyle duyurdu.

Skytech'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, 3 yıl boyunca Hyundai marka televizyon üreterek Türkiye, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Sırbistan ve Hırvatistan'a satışını gerçekleştirecek.

Bu iş birliği kapsamında orta vadede Skytech, Hyundai'nin 25 ülkedeki tek tedarikçisi olmayı hedefliyor.

Ünsal Group çatısı altında faaliyet gösteren Skytech'in Hyundai ile gerçekleştirdiği iş birliğinin imza töreni, Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Ünsal, Skytech Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Ünsal ve Hyundai Avrupa Şubeler Direktörü Hyundae Kim'in yanı sıra Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

İş birliği doğrultusunda bugüne kadar 20 milyon dolarlık üretim yatırımı gerçekleştiren Skytech, 2024 yılına kadar yaklaşık 10 milyon dolarlık daha ek yatırım yapacak. Avrupa'da global satış ağı kurmayı, depo açmayı da planlayan Skytech'in hedefleri arasında Hyundai'nin televizyon teknolojileri alanında dünyadaki en büyük tedarikçisi olmak yer alıyor.

YORUMLAR