Selen Kozmetik'te üst düzey atama

Medyaloji.net » iş dünyası » Selen Kozmetik'te üst düzey atama
Selen Kozmetik'te üst düzey atama

Selen Kozmetik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerinden Murat Sami Yenilmez; SELEN KOZMETİK A.Ş.'nin CFO & CVO (Chief Value Officer) görevine atandı.

22 yılı aşkın kariyerinin yarısından fazlasını reklam ve medya sektörüne ayıran Murat Sami Yenilmez, Initiative Media ve Starcom MediaVest Group (SMG)’de CFO olarak görev yapmıştır. Türkiye’de Medya, reklamcılık, prodüksiyon, finans ve operasyon gibi fonksiyonlarda yakın işbirliği içinde çalışmış ve aynı zamanda VivaKi Türkiye’nin yapılanmasında Publicis Grup’ta kilit rol oynamıştır.

2015’de programatik pazarlama hizmeti sağlayıcısı olarak başlattığı ve hali hazırda kurucusu olduğu Opt.d.com Dijital Pazarlama ve Teknoloji Ajansı’nın Mar-tech vizyonunu güçlendirmeyi ve sağlıklı büyümeyi hedefleyerek ajansın dijital dönüşüm yolculuğuna destek vermektedir. Odak noktasını teknolojiden ve dijital dönüşümden ayırmayan Murat Sami Yenilmez, Sanayi Bakanlığı onaylı yerinde Ar-Ge Yazılım Geliştirme Ekibine liderlik ederek Opt.d.com’u bir teknoloji ölçeğine dönüştürmüştür. Dahil olduğu markaların dijital dönüşüm yolculuğuna liderlik eden Murat Sami Yenilmez, profesyonel kariyerinin yanı sıra girişimci kimliği ile Game-Fi çözümleriyle de ilgilenmektedir. 2021’de, merkezi olmayan finans (DeFi) ve değiştirilemez token’ları (NFT’ler) blockchain tabanlı çevrimiçi oyunlarla birleştirerek dünya çapında umut vadeden bir iş modeli oluşturmak için Mythaverse’i kurmuştur.

İstanbul Teknik Üniversitesi, mühendislik mezunu olan Murat Sami Yenilmez, 1999 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı’nı tamamlamıştır. Dijital ajans ekositeminde köklü bir geçmişe sahip olan, Mar-tech vizyonunu Ar-Ge kültürüne başarıyla entegre eden ve sektörde birçok profesyonel yetişmesinde emeği olan Yenilmez, Selen Kozmetik A.Ş.’deki yeni görevinde vizyoner stratejiler geliştirmeye devam edecek.

YORUMLAR