Saniter Laboratuvarı'nda GT Hijyen Toplantısı Gerçekleştirildi

Medyaloji.net » aktüel » Saniter Laboratuvarı'nda GT Hijyen Toplantısı Gerçekleştirildi
Saniter Laboratuvarı'nda GT Hijyen Toplantısı Gerçekleştirildi

Saniter Laboratuvarı'nda bugün Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) ile düzenlenen GT Hijyen Toplantısı, komite katılımıyla gerçekleştirildi.

Saniter Laboratuvarı’nda bugün Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) ile düzenlenen GT Hijyen Toplantısı, komite katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplanan komite, hijyen standartları, değerlendirme kriterleri ve uygulama süreçleri üzerine kapsamlı bir görüş alışverişinde bulundu. Sektörde sürdürülebilir hijyen anlayışının yaygınlaştırılması ve standartların daha da güçlendirilmesi amacıyla kriterler detaylı şekilde ele alındı.

Toplantıya; Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Gürkan Boztepe, Prof. Dr. Oğuz Özyaral, Saniter Laboratuvarı Genel Müdürü Fulya Dağdeviren, Saniter Laboratuvarı Genel Müdür Yardımcısı Alptekin Özden,  GTD Yüksek Danışmanlar Kurulu Üyesi Levent Eren, GTD Yönetim Kurulu Üyesi Semih Sarıalioğlu, GTD Yönetim Kurulu Üyesi Osman Sağdiç,  Gıda Mühendisi Aslıhan Konak katılım sağladı.

Yetkililer, GT Hijyen kriterlerinin gıda güvenliği ve gastronomi turizmi açısından taşıdığı öneme dikkat çekerken, bu tür toplantıların sektör genelinde bilinç ve kalite artışına önemli katkı sunduğunu vurguladı. Toplantı, ilerleyen dönemde atılacak adımlara yönelik değerlendirmelerle sona erdi.

 

 

YORUMLAR