Sabah kuşağı ona emanet!

Medyaloji.net » televizyon » Sabah kuşağı ona emanet!
Sabah kuşağı ona emanet!

Demirören Grubu bünyesinde yayın yapan CNN Türk’te sabah haberlerini yeni bir isim devraldı.

 Son dönemin en çok tartışılan kanallarından CNN Türk sabah kuşağı yeni bir isme emanet edildi.

Ulaşan bilgilere göre; CNN Türk’te hafta için her sabah saat 06.00 itibariyle yayına başlayan Güne Merhaba programını bundan böyle Göksu Öngören Özgür sunacak.

Güne Merhaba’nın daha önceki sunucusu Büşra Sanay ise yine CNN Türk ekranlarında yayınlanan Afiş programında izleyicisiyle buluşuyor.

GÖKSU ÖNGÖREN ÖZGÜR KİMDİR?

2005 yılında Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarım Bölümü’ne giren Göksu Öngören Özgür bir yandan da staj ve spikerlik yaptı.

Staj yaptığı İstanbul Channel kanalının haber merkezinde 3 ay kadar da haber spikeri olarak çalıştı.

Ardından İstanbul TRT Haber Merkezi’nde staj yapan Göksu Öngören Lisans tezini Siyasal İletişim ve Propaganda konusu üzerine hazırlayıp 2010 yılında üniversiteden mezun oldu.

2010 yılında mezuniyetinin ardından Tek Rumeli Televizyon kanalında işe başlayan Öngören kanalda spor haberlerinin montajını, editörlüğünü ve sunumunu üstlendi. Yine o dönemde Başkent İletişim Bilimleri Akademisi bünyesinde spikerlik ve sunuculuk eğitimi gördü.

Daha sonra uzun süre Tv Em’de haber servisinde çalışan Özgür, TVEM şirketinde haber spikeri / haber müdürü olarak görevlerini sürdürdü.

YORUMLAR