Red Bull'dan yılın en uzun gününe özel etkinlikler

Medyaloji.net » medya » Red Bull'dan yılın en uzun gününe özel etkinlikler
Red Bull'dan yılın en uzun gününe özel etkinlikler

Red Bull Türkiye, Yılın en uzun gününü sosyal medya kanallarında festival havasında kutlamaya hazırlanıyor.

Yılın en uzun günü, Red Bull Türkiye sosyal medya kanallarında festival havasında kutlanacak. Yılın en uzun gününü; mokteyl tariflerinden müzik listelerine, spordan gaming’e uzanan çeşitli etkinliklerle geçirecek takipçileri, gün batımında unutulmaz bir konser deneyimi bekleyecek. 21 Haziran Pazar gününü hız kesmeden geçirecek izleyiciler, bu dopdolu günü Evrencan Gündüz ile Elif Çağlar’ın günbatımı konseriyle sonlandıracak.

Yılın en uzun günü olan 21 Haziran Pazar günü, Red Bull Türkiye Instagram hesabından başından sonuna dinamik ve capcanlı etkinlikler sunacak. Sabahın ilk saatlerinden akşama kadar sürecek Red Bull En Uzun Gün (#EnUzunGun) programı Red Bull Türkiye hesabını takip eden herkesin katılımına açık olcak.

Yapılan bilgilendirmede; yılın en uzun gününde de kendine meydan okumak ve güne dinamik bir başlangıç yapmak isteyenler için Red Bull parkur sporcusu Hazal Nehir, ünlü model Itır Esen ile buluşuyor. Parkur sporcusu Hazal Nehir ile Esen; evde spor yapmak isteyenler için Instagram üzerinden 21 Haziran Pazar günü saat 11.00’da canlı yayında Red Bull Project: Pro antrenmanı yapacak. Herkesin katılımına açık olarak gerçekleşecek yayında, Red Bull sporcusu Hazal Nehir ile Itır Esen keyifli bir sohbete de imza atacak.

 

 

YORUMLAR