Razer, Apple cihazlarına geliyor!

Medyaloji.net » teknoloji » Razer, Apple cihazlarına geliyor!
Razer, Apple cihazlarına geliyor!

Razer, Android telefonlardan sonra iPhone için de Razer Kishi gamepad'ini duyurdu.

Oyuncular için önde gelen küresel yaşam tarzı markası Razer, Ocak ayında iki Best of CES ödülü kazanan mobil aksesuarın bir iOS sürümü olan iPhone için Razer Kishi Universal Gaming Controller’ın satışa sunulduğunu duyurdu. Tıklanabilir analog kontrol çubukları, bir dizi kadran, çok işlevli düğme ve 8 yönlü D-pad içeren iPhone için Kishi, Razer’ın ödüllü denetleyici donanımını ilk kez Apple kullanıcılarına sunuyor.

iPhone için Razer Kishi, son teknoloji Lightning bağlantı noktası aracılığıyla iOS cihazlarına konsol düzeyinde kontrol getiriyor. iPhone için Kishi, MFi sertifikasına sahiptir ve 120’den fazla inanılmaz derecede eğlenceli.oyun sunan App Store’da, Apple’ın çığır açan oyun abonelik hizmeti Apple Arcade ile tamamen uyumlu.

Tek bir abonelikle altı kişilik bir aile, iPhone’dan iPad’a, Mac’ten, Apple TV’ye geçebilir ve herhangi bir reklam veya uygulama içi satın alma olmadan her oyunun keyfini çıkarabilir. Razer Kishi’nin bu son sürümünün piyasaya.sürülmesiyle, Kishi oyun denetleyicileri ailesi şimdi iPhone 6 Plus ve daha yeni cihazlara yeni bir oyun deneyimi getiriyor.

iPhone için Razer Kishi, sitede ilk kez bir Razer ürününün tanıtıldığı Apple Online Store’da şu anda mevcuttur. 22 Eylül’de dünya çapındaki seçkin Apple mağazalarında satışa sunulacak ve oyun aksesuarlarının çeşitliliğini daha da artıracak.

Razer Kishi, iPhone oyuncularına konsol gamepad’lerinin işlevselliğini ve kontrolünü sunuyor. Rahat ergonomik tasarımı, sezgisel oyun deneyimi için elde sağlam tutuş hissi ve optimize edilmiş düğme yerleşimleri ile uzun oyun seansları için tasarlanmıştır. Akıllı konfigürasyon ve ergonomi, oyun seansının başından sonuna kadar rahat ve doğaldır.

Akıllı bağlantı, iPhone için Razer Kishi’nin kullanıcılarının doğal bir uzantısı olmasını sağlar. Kishi, giriş gecikmesini neredeyse tamamen ortadan kaldıran ultra düşük gecikmeli Lightning bağlantısı sunuyor.

Ayrıca kullanıcılara kesintisiz ve sorunsuz kontrol için her anlık tuş tepkisi sağlar. iPhone şarj kablosunu doğrudan kontrol cihazına bağlayarak şarj edilebilmesi, oyun oturumlarının yarıda kesilmemesini sağlıyor. Kishi’nin fiyatı ise 99 dolar olacak.

 

YORUMLAR