Raycast, 2,7 milyon dolar yatırım aldı

Medyaloji.net » iş dünyası » Raycast, 2,7 milyon dolar yatırım aldı
Raycast, 2,7 milyon dolar yatırım aldı

Raycast, Accel'in liderliğinde 2,7 milyon dolar tohum yatırım aldı.

Geliştiricilere odaklanan üretkenlik aracı olarak karşımıza çıkan Raycast, geliştiricilerin görevlerini hızlı bir şekilde tamamlamalarına yardımcı oluyor. Geçtiğimiz aylarda Y Combinator'dan mezun da olan Raycast, yatırım aldığını duyurdu.

Paylaşılan bilgilere göre Raycast, Accel'in liderliğinde 2,7 milyon dolar tohum yatırım aldı. 2,7 milyon dolarlık yatırım turuna Accel'in haricinde Y Combinator, Chapter One fund, Charlie Cheever, Calvin French-Owen ve Manik Gupta gibi isimler de katıldı.

2,7 milyon dolarlık bir yatırım alan Raycast'in bugün beta olarak kullanıcılara sunulduğunu da ekleyelim. Londra merkezli bir girişim olan Raycast, 2020 yılında Pitni Kola ve Thomas Mann tarafından kuruldu. Klavyenizde yer alan tuşları çok daha kullanışlı bir hale getiren Raycast, geçişler ve araçların kullanımı için klavyenizdeki tuşları kullanmanızı sağlıyor. Raycast bu sayede geliştiricilerin kullandıkları araçlara çok daha hızlı bir şekilde erişmelerini sağlıyor.

Asana, Jira, Zoom, Linear, G Suite, Takvim, GitHub gibi servis ve uygulamalarla entegre bir şekilde de çalışabilen Raycast, içinde Apple'ın Spotlight arama özelliğine benzeyen bir arama kısmı da bulunduruyor. Kısacası Raycast, geliştiricilerin tek bir araç sayesinde tüm işlerini tamamlamalarını sağlıyor.

Raycast'in şu an için sadece Mac modelleri için sunulduğunu da ekleyelim. Raycast'in herhangi bir Windows versiyonu bulunmuyor. 

 

 

 


 

 

YORUMLAR
En çok okunan haberler