Quadal Madalyası'nın sahibi Pastavilla'nın oldu

Medyaloji.net » iş dünyası » Quadal Madalyası'nın sahibi Pastavilla'nın oldu
Quadal Madalyası'nın sahibi Pastavilla'nın oldu

En kaliteli ürünü sunan makarna üreticisi' olarak seçilerek QUDAL (Quality Medal) ödülüne layık görüldü

Türkiye’nin köklü ve inovatif ürünleriyle sektöründe yenilikçi, öncü ve çağı yakalayan markası PASTAVILLA, 32. yılını çok özel bir ödülle taçlandırdı. Özenle seçilen durum buğdaylarından ürettiği onlarca çeşit ürününü 81 il ve 100’e yakın ülkeye ulaştıran ve üst segmentte liderliğini sürdüren PASTAVILLA, müşteri memnuniyeti ve tüketici davranışları üzerine araştırmalar yapan dünyaca ünlü araştırma şirketi ICERTIAS’ın “kalite” araştırmasında QUDAL Madalyasını aldı. Türkiye pazarında 2014 yılından bu yana araştırmalar yapan ICERTIAS’ın QUDAL Sertifika Programı çerçevesinde tüketicilere açık uçlu olarak yöneltilen ‘’Türkiye pazarında en kaliteli ürünü sunan makarna üreticisi ya da tedarikçisinin adını belirtin” sorusunun yanıtı açık ara PASTAVILLA oldu. 

Türkiye’de sektörün ilk devlet onaylı AR-GE laboratuvarı ve en fazla sertifikaya sahip makarna üreticisi olan PASTAVILLA, dünya standartlarına uygun son teknolojiye sahip tesislerinde üretimini gerçekleştirdiği ürünlerini 100’e yakın ülkeye ihraç ediyor. Klasik serisinde 20 olmak üzere farklı özelliklere sahip 13 çeşit özel ürünü bulunan ve bu özel ürünlerini ‘Serie Speciale” çatısı altında tüketici ile buluşturan PASTAVILLA, yıllık 190 bin ton yüksek üretim kapasitesine sahip. PASTAVILLA, ihracatının büyük bölümünü Kanada’ya yapıyor. 

Global pazarda kalite beklentisi yüksek ülkelerin PASTAVILLA’yı tercih ettiğini belirten Genel Müdür Dilara Arslan Ünlü: ‘Araştırmayı, geliştirmeyi ve inovasyonu kurum kültürü haline getiren Ar-Ge ekibimiz ile kalite kontrol testlerini modern ve son teknoloji laboratuvarlarda gerçekleştiriyoruz. Yurt dışı odaklı pek çok çalışmamız var. Avusturalya ve ABD’de güçlü konumdayız, Avrupa’da büyüyoruz. Japonya ve Kanada gibi gelişmiş pazarlarda daha da büyümeyi planlıyoruz. Amerika, Kanada ve Türkiye’deki laboratuvarlarımızda Ar-Ge yatırımı yapmaya devam ediyoruz. Firma olarak 10 yıl içinde yine gıda sektöründe ama farklı kategorilerden ürünleri piyasaya sunma hedefimiz var’ şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR