Petrol Ofisi'ne üç ödül

Medyaloji.net » ödül/başarı » Petrol Ofisi'ne üç ödül
Petrol Ofisi'ne üç ödül

Petrol Ofisi, insan kaynakları alanındaki başarılı çalışmaları ile dünyanın iki saygın ödül platformundan HCM Excellence Awards'tan iki ve The Stevie Awards'tan da bir olmak üzere üç ödül birden aldı.

Şirketin ‘Gelişim Potası Genç Yetenek Programı’, 2022 HCM Excellence Awards- Mükemmellik Ödülleri’nde, ‘Eşsiz ve Yenilikçi Yetenek Kazanımı Programı’ kategorisinde ‘Altın’, ‘En İyi İşe Alım Pazarlaması ve İşveren Markası Programı’ kategorisinde ise ‘Bronz’ ödüle layık görüldü. Ayrıca 2022 The Stevie Awards for Great Employers’ta da Petrol Ofisi, salgın dönemindeki etkin uygulamaları ile ‘KOVID-19 Pandemisinde Yapılan En Yenilikçi İş Yeri Dizaynı’ kategorisinde ‘Gümüş’ ödülün sahibi oldu.

Petrol Ofisi İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı Burcu Yüksel Kocagöz, “Çalışanlarımızın her alanda gelişimine özel önem veriyoruz. Çünkü çalışanlarımızın gelişimini, şirketimizin gelişimi olarak görüyoruz. Bu yaklaşım doğrultusunda bugüne kadar hayata geçirdiğimiz uygulamalardan çok önemli geri dönüşler aldık. Aldığımız ödüller bizleri çok daha fazla motive ediyor.” dedi.

 
 
 

YORUMLAR