PERYÖN yeni başkanını seçti

Medyaloji.net » iş dünyası » PERYÖN yeni başkanını seçti
PERYÖN yeni başkanını seçti

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği'nin (PERYÖN) yeni başkanı Ebru Taşcı Firuzbay oldu.

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) 27’nci olağan genel kurulunu İstanbul’da gerçekleştirdi. 2023-2025 dönemi yönetim kurulunun seçildiği genel kurul neticesinde derneğin yeni başkanı, önceki dönemde başkan yardımcılığını yürüten Ebru Taşcı Firuzbay oldu.

Ebru Taşcı Firuzbay’ın yardımcılıklarına Gaye Özcan ve Betül Çorbacıoğlu Yaprak seçilirken derneğin yeni yönetim kurulundaki diğer isimler Cenk Akıncılar, Ela Kulunyar, Eylem Özgür, Önder Şenol, Banu Saraçlar, Ayşegül Gürkale, Duygu Erzurumlu Cengiz, Ersin Başyıldız, Önder Korkmaz, Selin Bakaçhan, Şebnem İpekçi oldu.

Buket Çelebiöven’den devraldığı bayrağı yeni yönetimle birlikte daha ileriye taşımak için çalışacaklarını söyleyen PERYÖN Başkanı Ebru Taşcı Firuzbay, ” Yeni dönemde yönetim kurulumuzda mevcut projelerimizin sürdürülebilirliğini sağlarken, değişen dünyayla uyumlu şekilde sürekli gelişim ve fırsat eşitliği odağımızla yeni çalışmalarımızı da hayata geçireceğiz. Çalışma hayatına ve yeni çalışma modellerinin oluşmasına öncülük edeceğiz. PERYÖN’ün asıl gücü olan üye ve gönüllülerimizle oluşturduğumuz geniş ağımızı daha da büyüterek, hep birlikte çalışma hayatına yön verecek projeler gerçekleştireceğiz” dedi.

YORUMLAR
En çok okunan haberler