Perrigo Türkiye'ye yeni genel müdür

Medyaloji.net » iş dünyası » Perrigo Türkiye'ye yeni genel müdür
Perrigo Türkiye'ye yeni genel müdür

Perrigo Türkiye'de genel müdür olarak görev alacak isim belli oldu.

Türkiye’de Sebamed, Bio-Oil, Paranit, Predictor, Dermalex, Vectavir, Gvyna, Deotak ve Omron markalarıyla faaliyet gösteren Perrigo Türkiye’de üst düzey bir atama gerçekleşti. Özge Yavuz Öztürk, şirketin yeni genel müdürü oldu.

İstanbul Üniversitesi’nde ekonometri bölümünde lisans, Bilgi Üniversitesi’nde pazarlama alanında MBA eğitimini tamamlayan Öztürk, iş hayatına Procter&Gamble, Wella Professionals’da başladı. Burada sırasıyla asistan marka müdürü, marka müdürü ve kategori marka müdürü olarak görev aldı.

Çalışma hayatına GlaxoSmithKline Tüketici Sağlığı’nda ağız bakım ve OTC kategorilerinde sırasıyla kıdemli marka müdürü ve grup marka müdürü olarak devam eden Özge Yavuz Öztürk, 2014’te Merck Tüketici Sağlığı’nı kurmak üzere pazarlama müdürü olarak atandı ve sonrasında bölüm direktörlüğü ile global marka geliştirme direktörlüğü pozisyonlarında görev aldı.

Merck ve P&G birleşmesiyle beraber global marka geliştirme direktörlüğü görevine Procter&Gamble çatısı altında 2020’nin Ocak sonuna kadar devam eden Öztürk, aynı yılın şubat ayından bu yana Santa Farma İlaç’ta OTC bölüm direktörü olarak çalışmaktaydı.

YORUMLAR