Perrigo Türkiye'nin yeni çözüm ortağı belli oldu

Medyaloji.net » pr » Perrigo Türkiye'nin yeni çözüm ortağı belli oldu
Perrigo Türkiye'nin yeni çözüm ortağı belli oldu

Perrigo Türkiye'nin iletişim faaliyetlerinde yeni çözüm ortağı Excel İletişim ve Algı Yönetimi oldu.

Dünyanın önde gelen sağlık ürünleri şirketi Perrigo’nun Türkiye’deki tüm iletişim faaliyetleri, iş ortaklarına hizmet verdiği sektör, marka ve kurumlara özel somut çözümleri, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlarla sunan Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından yürütülecek.

Dünya genelinde tüketicilere kaliteli, ulaşılabilir kişisel bakım ve sağlık ürünleri sunan Perrigo, Türkiye’deki iletişim ajansını seçti. Perrigo Türkiye’nin tüm iletişim faaliyetleri, iş ortaklarına hizmet verdiği sektör, marka ve kurumlara özel somut çözümleri, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlarla sunan Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından yürütülecek.

1887 yılında kurulan dünyanın önde gelen sağlık ürünleri şirketi Perrigo, 2015 yılında Omega Pharma şirketini satın alarak Türkiye pazarına girdi. Kişisel bakım ve sağlık ürünleri pazarında, Bio-Oil, Sebamed, Paranit, Predictor, XL-S, Vectavir, Gvyna, Omron, Deotak ve Depitak gibi çoğu kategorisinde lider markaları barındıran şirket, Perrigo Türkiye adı altında faaliyetlerini sürdürüyor.

YORUMLAR