Param'da üst düzey atamalar

Medyaloji.net » iş dünyası » Param'da üst düzey atamalar
Param'da üst düzey atamalar

Param, yeni yıla yenilenen yönetim kadrosuyla merhaba diyor.

Param, yerel ve global çaptaki büyüme stratejisi doğrultusunda yönetim kadrosunda önemli değişikliklere gitti.

2023 yılı itibarıyla Murat Düzgün CHRO (Chief Human Resources Officer) ve Feyza Dereli Fedar CMO (Chief Marketing Officer) olarak atanırken Cansu Müftüoğlu CFO (Chief Financial Officer), Taner Anlatıcı ise CSIO (Chief Strategy and Investment Officer) rolüne getirildi. 2012 yılından bu yana farklı görevlerde Param’a katkı sağlayan Gamze Koçer’in de yeni dönemde kariyerine CCSO (Chief Customer Success Officer) olarak devam etmesine karar verildi.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Murat Düzgün, yüksek lisans eğitimini (MBA) Yıldız Teknik Üniversitesi’nde tamamladı. Kariyerine 2000 yılında HSBC’nin insan kaynakları ekibinde MT olarak başlayan Düzgün, 2012 yılına kadar Türkiye ve Londra’da çeşitli görevlerde bulunduktan sonra performans ve ücret yönetiminden sorumlu departman yöneticisi olarak çalıştı. Nisan 2012’de Odeabank’ın kurucu yönetim ekibinde kariyerine devam eden Murat Düzgün, 10 yıldan uzun süredir tüm İK fonksiyonlarından sorumlu insan kaynakları direktörü olarak çalışmalarını sürdürmekteydi.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu Feyza Dereli Fedar, çalışma hayatına PwC Türkiye’de başladı. Fedar, Tofaş ve Garanti Bankası’nda pazarlama alanında çeşitli görevler aldı. 2011’de GittiGidiyor’da CRM Müdürü olarak başladığı e-ticaret kariyerine 2012’de dijital pazarlama ve CRM müdürü olarak devam eden Feyza Dereli Fedar, Ağustos 2015’ten bu yana GittiGidiyor CMO’luğunu üstlenmekteydi.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu Cansu Müftüoğlu da çalışma hayatına PwC Türkiye’de başladı. Bağımsız denetçi olarak başladığı kariyerine 2018 yılında aynı şirkette yönetim danışmanı olarak devam eden Müftüoğlu, Aralık 2020’den beri Anatolia Geneworks’de CFO olarak çalışmaktaydı.

Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra İtalya Bocconi Üniversitesi Uluslararası İşletme Bölümü’nde yüksek lisans programını tamamlayan Taner Anlatıcı, kariyerine Citibank’ta başladı. Uzun yıllar Citibank’ın yurtiçi ve yurtdışındaki genel merkezlerinde, sonrasında Morhipo’da finans ve strateji alanlarında çalışan, 2019-2021 yılları arasında ise Hepsiburada’da strateji direktörlüğü yapan Anlatıcı, son olarak GittiGidiyor CSOO’su (Chief Strategy and Operations Officer) olarak görev yapmaktaydı.

Başkent Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra yine Başkent Üniversitesi’nde işletme yönetimi üzerine yüksek lisans eğitimini tamamlayan Gamze Koçer, 2012’nin aralık ayında Param’da göreve başladı. 10 yıllık süreçte birçok farklı birimde başarılı işlere imza atan Koçer; son olarak Param Group bünyesinde proje yönetimi ve operasyon birimi, müşteri ilişkileri yönetimi, ürün ve süreç yönetimi birimlerinden sorumlu TURK Elektronik Para A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekteydi.

YORUMLAR