Pantene'in yeni marka elçisi Demet Özdemir oldu!

Medyaloji.net » pr » Pantene'in yeni marka elçisi Demet Özdemir oldu!
Pantene'in yeni marka elçisi Demet Özdemir oldu!

Güzel oyuncu Demet Özdemir, Pantene'in marka elçisi oldu.

Pantene’in yeni marka elçisi, son dönemde yeteneği, gücü ve başarıları ile adından söz ettiren güzel oyuncu Demet Özdemir oldu. Pantene’in yenilenen dünyasının tanıtıldığı gecede, marka, her kadını güne 'Gün Benim Günüm' diyerek başlamaya davet etti. Birçok ünlü ismin katılımıyla Soho House’da gerçekleştirilen lansmanda Demet Özdemir, güçlü ve bakımlı saçları ve enerjisi ile davetlileri büyüledi.

Saç bakımında dünya lideri Pantene, yeni dönemde marka elçisi olarak başarılı oyuncu Demet Özdemir ile anlaştı. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra, her zaman güçlü ve bakımlı saçları ile de dikkat çeken Özdemir, Kasım ayından itibaren Pantene’in marka elçisi olarak tanıtım faaliyetlerinde ve televizyon reklamında yer alacak.

Kadınları saçlarının en iyi haline kavuşturarak her gün #GünBenimGünüm diyerek güne başlamaya davet eden Pantene, kadınların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlayarak, günün getirdiklerine karşı hazır olmalarını amaçlıyor. Bu kapsamda Demet Özdemir ile gerçekleştirdiği fotoğraf çekiminin backstage görüntülerini gecede davetliler ile paylaştı. Demet Özdemir’in objektiflere yansıyan pozitif enerjisi ve neşeli tavırları izleyenlerden tam not aldı.

Türkiye’de ve dünyada marka elçisi olarak her zaman güçlü, başarılı ve sevilen isimler ile iş birliği gerçekleştiren Pantene, şimdi de güçlü saçları ve enerjisiyle milyonları ekrana kitleyen Demet Özdemir ile Pantene Saçı ışıltısını yayacak.

Soho House’da gerçekleşen lansmanda, Pantene ailesine katılmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ve her gün binlerce kadınla birlikte güne #GünBenimGünüm diyerek başlamanın heyecan verici olduğunu belirten Demet Özdemir; "Hayatımda özel bir yere sahip olan Pantene ile bu güzel yolculuğa başladığım için çok mutluyum. Pantene ile hikayem bu iş birliğimizden çok daha önce başladı. İlk gençlik yıllarımdan beri benim için yeni yıkanmış saç kokusu eşittir Pantene kokusu.. Bu yüzden de markayı severek kullanan biri olarak şimdi Pantene’in yeni marka elçisi olmak benim için çok değerli. Güne yüksek bir enerji ile başlamak, pozitif olmak, içimdeki gücü yansıtmak benim için çok önemli. Bunun için benim de her kadın gibi kendimden emin ve kendi görüntümden mutlu olmam lazım. Pantene marka ekibi ile biraraya geldiğimizde araştırma sonuçlarından ve kadınların saçları ile ruh durumları arasındaki ilişkiden bahsettiklerinde gerçekten çok etkilendim. Çünkü benim için de saçlarım çok önemli ve saçlarımın iyi görünmesi beni her zaman motive ediyor. Aynada gördüğüm güzel saçlar beni daha güçlü hissettiriyor, her şeyin üstesinden gelebilirim hissi veriyor. Böylece Pantene ile yolculuğumuza her kadının güne 'Gün Benim Günüm' diyerek başlamasını sağlamak amacıyla çıktık. Bu yolculukta tüm kadınların saçlarından başlayarak aslında kendilerinden mutlu olmalarını,içlerindeki o güzel enerjiyi dışarıya yansıtmalarını diliyorum. Ve kadınların hayatına dokunan çok sevdiğim bir markanın elçisi olmaktan da gurur duyuyorum." diyerek Pantene ile yeni işbirliğine dair düşüncelerini paylaştı.

YORUMLAR
En çok okunan haberler