Özdilek Lokum’dan İstanbul’da ilk konsept şube

Medyaloji.net » iş dünyası » Özdilek Lokum’dan İstanbul’da ilk konsept şube
Özdilek Lokum’dan İstanbul’da ilk konsept şube

ÖzdilekPark İstanbul’da ilk şubesi açılan Özdilek Lokum mağazası, lokumseverleri 24 yeni lezzetle buluşturuyor.

Türkiye’nin en büyük holdinglerinden biri olan ve 1996 yılından beri Afyonkarahisar’da lokum üretimi yapan Özdilek, lokum satışını yaptığı hipermarketlerinden ve e-ticaret sitesi Özdilekteyim.com’dan sonra İstanbul Levent’te bulunan alışveriş merkezi ÖzdilekPark İstanbul’da ilk konsept lokum mağazasını Özdilek Lokum adıyla hizmete açtı.

Açılışta Özdilek Holding Perakende Operasyonları Genel Müdür Vekili Ahmet İri, Pazarlama ve Denetimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cevat Bezek, Taze Gıda Kategori Müdürü Müjgan Yılmaz, Gıda Ar-Ge Müdürü Mümin Mutlu, Perakende Pazarlama Müdürü Sedat Yamansucu ve Özdilek Center Müdürü Alper Çiğdemci hazır bulundu.

Tarihi 15. yüzyıla kadar uzanan ve geleneksel lezzetlerimizden biri olan Türk lokumunu, 22 metrekare alanda modern mimarisi, kendine özgü konsepti ve butik hizmetiyle ziyaretçileriyle buluşturan Özdilek Lokum mağazası, misafirlerine 24 farklı lezzet birden sunuyor. Nostaljik güllü lokumun yanı sıra mağazada; ballı, fitilli, sultan, duble Antep fıstıklı ve klasik kare lokumdan oluşan çeşitlerde yer alıyor.

 

YORUMLAR