Opet Fuchs'un yeni Genel Müdürü belli oldu!

Medyaloji.net » iş dünyası » Opet Fuchs'un yeni Genel Müdürü belli oldu!
Opet Fuchs'un yeni Genel Müdürü belli oldu!

Opet Fuchs'un yeni Genel Müdürü, OPET Yatırımlar ve Mühendislikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Canşe olarak belirlendi. Canşe, 01 Temmuz tarihi itibariyle yeni görevine başladı.

Madeni yağ sektörünün ileri gelen markalarından olan Opet Fuchs’ta 2005 senesinden beri Genel Müdür olarak görev alan Murat Seyhan’ın ayrılmasının ardından OPET Yatırımlar ve Mühendislikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Canşe, Opet Fuchs Genel Müdürü olarak görevlendirildi.   

1995 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği’ni bitiren Özgür Canşe, iş hayatına Bateks’te Satış Mühendisi olarak adım attı. 1998-2000 seneleri arasında Saha Mühendisi olarak Mobil Oil Türk A.Ş – BP’de görev alan Canşe daha sonra, Exxon Mobil’de Bölge Müdürü, BP Türkiye – Castrol’de Teknik Servisler Müdürü ve Satış Müdürü pozisyonlarında görev yaptı. 2005 senesindeOpet Madeni Yağlar’a Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak geçiş yapan Canşe, 2007 senesinde OPET Petrolcülük ai-lesine katıldı. Canşe, OPET Petrolcülük’te Madeni Yağ Satış Pazarlama Grup Müdürü, Satış Grup Müdürü, Satış Direktörü, Yatırımlar Direktörü, Yatırımlar ve Mühendislik Direktörü ve son olarak Yatırımlar ve Mühendislik Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Özgür Canşe Opet Fuchs Genel Müdürü olarak yeni görevine 1 Temmuz tarihi itibariyle başladı. 

YORUMLAR