NVIDIA GeForce Now, Gameplus iş birliği ile Türkiye sunucularında

Medyaloji.net » teknoloji » NVIDIA GeForce Now, Gameplus iş birliği ile Türkiye sunucularında
NVIDIA GeForce Now, Gameplus iş birliği ile Türkiye sunucularında

NVIDIA GeForce Now, Turkcell'in yeni oyun platformu Gameplus iş birliği ile Türkiye sunucularında yer aldı.

Turkcell'in yeni oyun platformu Gameplus iş birliği ile NVIDIA GeForce Now, Türkiye sunucuları üzerinden yeni bir deneyim sunmaya başlıyor...

Turkcell açıklamasına göre, oyun dünyasında gittikçe popüler hale gelen bulut oyun teknolojisi; oyun oynamak için gereken güçlü donanım ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Kullanıcıların kendi cihazlarından verdiği komutları sunucular üzerindeki başka güçlü bir bilgisayara aktarıp orada elde edilen sonucun tekrar kullanıcının cihazına yayınlanması ile çalışan teknoloji sayesinde oyun dünyasında ezberler değişiyor. NVIDIA GeForce Now powered by Gameplus sayesinde en yeni oyunları oynamak, internet üzerinden film izlemek kadar kolay ve ulaşılabilir hale geliyor. Oyun oynamak için pahalı donanımlara, yeterli disk alanına sahip olma gibi zorunluluklar ortadan kalkıyor.

'Cyberpunk 2077', 'The Witcher' serisi, 'Fortnite', 'League of Legends', 'Apex Legends' gibi 650'den fazla oyunu kataloğunda bulunduran NVIDIA GeForce Now powered by Gameplus, yeni çıkan popüler oyunlarla kataloğunu sürekli güncelleyecek. NVIDIA GeForce Now powered by Gameplus aboneleri, kullandıkları donanımlara bağlı olmaksızın tüm bu oyunları Türkiye'deki sunucular üzerinden 1080p çözünürlükte ve 60 FPS'de akıcı bir şekilde oynayabilecek.

 

YORUMLAR