Netflix Türkiye, Şubat ayı listesini yayınladı...

Medyaloji.net » televizyon » Netflix Türkiye, Şubat ayı listesini yayınladı...
Netflix Türkiye, Şubat ayı listesini yayınladı...

Netflix Türkiye, Şubat ayında gelecek yeni yapımları ve sezonları duyurdu. Önümüzdeki ay Türkiye'de yayınlanacak olan Netflix takvimi şöyle:

Netflix Orijinal Dizileri

Tribes of Europa (19/02/2021)

Yıl 2074. Küresel bir felaketin ardından egemenlik için birbirleriyle savaşan sayısız mikro devlete bölünen Avrupa’nın kaderi üç kardeşin ellerindedir.

Ateşböceği Yolu (03/02/2021)

Ateşböceği Yolu’na genç kızken tanışan Tully ve Kate, inişler ve çıkışlarla dolu 30 yıl boyunca birbirinden hiç ayrılmayan iki yakın dost olur.

Behind Her Eyes (17/02/2021)

Bekar bir anne hem yanında çalıştığı psikiyatr ile ilişki yaşayıp hem de adamın eşiyle arkadaşlık kurduğunda kendini tehlikeli bir akıl oyununun içinde bulur.

The Crew (15/02/2021)

Bir NASCAR garajının şefi, takımı modernize etmekle görevlendirilen Y kuşağından teknoloji bağımlısı gençlerle anlaşmazlığa düşer. Kevin James başrolde.

Netflix Orijinal Filmleri

Malcolm ve Marie (05/02/2021)

Yönettiği filmin galasından eve dönen bir yönetmen ve kız arkadaşı, için için büyüyen gerilimler ve acı veren açıklamalarla dolu bir gecede romantik bir hesaplaşma yaşar.

Dünyadan Haberler (10/02/2021)

Haber okumak için kasabadan kasabaya giden bir İç Savaş gazisi, yetim bir kızı yeni evine götürmek için Teksas’ta tehlikelerle dolu bir yolculuğa çıkar.

I Care a Lot (19/02/2021)

Yaşlanan yetişkinlere yasal vasilik yapan bir profesyonel, görünüşte kusursuz olan müşterisinin bambaşka bir yüzü olduğunu keşfeder.

Sevdiğim Tüm Erkeklere: Şimdi ve Sonsuza Dek (12/02/2021)

Her şey eski bir aşk mektubuyla başladı ve yeni bir aşka dönüştü. Lara Jean ve Peter’ı gelecekte neler bekliyor?

Netflix Orijinal Belgeselleri

Pelê (23/02/2021)

Dünyaca ünlü futbolcu Pelé’nin kusursuzluk arayışının ve bir efsaneye dönüşmesinin öyküsünü anlatılıyor.

Suç Mahalli: Cecil Hotel(10/02/2021)

Elisa Lam’in ortadan kaybolması Cecil Hotel’in kötü şöhretinin büyümesine yol açtı. Bir Katilin İfadeleri: Ted Bundy’nin yaratıcısından.

Netflix Çocuk ve Aile

Kid Cosmic (02/02/2021)

The Powerpuff Girls’ün yaratıcılarının sunduğu animasyon dizisinde hayal gücü kuvvetli bir oğlan, beş kozmik yüzük bulduğunda süper güçlere sahip olur.

YORUMLAR