n11.com'un yeni yüzü Tolga Çevik olacak

Medyaloji.net » iş dünyası » n11.com'un yeni yüzü Tolga Çevik olacak
n11.com'un yeni yüzü Tolga Çevik olacak

Gerçekleştireceği iletişim çalışmaları için Tolga Çevik ile el sıkışan n11'in ilk filmi “11.11 İndirim Şov” 27 Ekim'de ekranlarda yerini alacak

Teaser filmi 27 Ekim’de ekranlarda yerini alan kampanyanın devam filmleri 11.11’e kadar sürecek. Reklam filminde Tolga Çevik, Zeki karakteriyle aile babasını canlandıracak. Zeki, kızı Seda ve nişanlısı, n11.com’un indirim şovunu duyuracaklar.

n11.com Girişim Lideri İzi Adato, gerçekleştirilen toplantıda, yeni iletişim dönemini değerlendirirken Tolga Çevik iş birliğine yönelik görüşlerini paylaştı. İzi Adato, “Geride bıraktığımız 7 yılda müşterilerimize yeni bir alışveriş deneyimi sunmak ve KOBİ’lerimizi desteklemek için sektörde pek çok yeniliğe öncülük ettik. Bundan sonraki projelerimizin iletişim çalışmalarında tüketici ve iş ortaklarımızla aramızdaki bağı kuvvetlendireceğine inandığımız değerli oyuncu Tolga Çevik’le uzun soluklu bir iş birliğine imza attık. Tolga Çevik’in eğlenceli baba rolünü üstlendiği reklam serimiz ‘11.11 İndirim Şov’ ile başlayıp yepyeni projelerin iletişimiyle devam edecek.” dedi.

İş birliği sürecini esprili bir dille anlatan Tolga Çevik ise markayla başladığı bu yeni yolculuktan şu sözlerle bahsetti; “n11.com, pandemiyle birlikte evdeki herkese hitap eden bir platform haline geldi. Örneğin bizim evde pandemi öncesinde elektronik alışverişi eşim yapıyordu. Bu süreçte benim dijital dünyaya girişim de 10 yıl öne çekildi. Pandemiyle birlikte e-ticarete hızlı bir başlangıç yaptım. Arkasından n11.com ile dostluğumuz başladı. Şu an e-ticaretin her aşamasını bilen biri haline geldim. Yeni reklam kampanyasında tatlı bir baba, güzel bir aile hayatımıza girecek. Hatta Zeki’nin ‘Keşke bu adam bizim evde olsa’ denilecek bir karakter olacağına inanıyorum.”

E-ticaret alışveriş sepeti hakkında da bilgi veren Çevik; “Kamp yapmayı çok seviyorum. Hatta uçak rotası olmayan yerleri bulmaya çalışıyorum. İki gün boşluk bulsam, hızlıca program yapıyorum. O yüzden kamp malzemeleri, kamp giysisi ve ihtiyaçlarına yönelik alışveriş yapmayı seviyorum” dedi.

YORUMLAR
En çok okunan haberler