Murat Arkın hangi diziyle ekranlara dönüyor?

Medyaloji.net » diziler » Murat Arkın hangi diziyle ekranlara dönüyor?
Murat Arkın hangi diziyle ekranlara dönüyor?

Babası Cüneyt Arkın gibi oyunculuğu seçen Murat Arkın, yeni dizisiyle ekranlara dönüyor.

6 bölümlük, her biri 1 saatlik, televizyonda sinema çıtası yaratacak Börü serisi, 28 Şubat Çarşamba ilk bölümü ile Star ekranlarında başlıyor.

Kendine tamamen zıt mizaçta olan can dostu Turan ile operasyonlara katılan Kemal Boratav (Murat Arkın) , BÖRÜ'nün ülkenin en iyi ve etkili taarruz Özel Harekat timi olarak bilinmesinin bir sebebi. Harvard Üniversitesi, adli antropoloji doktorasını birincilikle veren, tamamen gönüllü olarak Özel Harekat'a katılan bir dahi. İnsanüstü analitik kabiliyetlerinin yarattığı yalnızlığının boğucu gerçekleriyle her saniye cebelleşiyor. Kemal'in hızlı çalışan zekası, onu insanlardan iletişimsel olarak biraz uzak tutuyor.

DAĞ film serisine imza atan Alper Çağlar/Çağlararts ile Doruk Acar/Insignia ortaklığının, Star Yapım ile yeni ortaklığıyla hayata geçecek olan BÖRÜ’nün kadrosunda Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Ozan Ağaç, Bedii Akın, Gürol Tonbul, Tan Altay, Melis Hacic gibi isimlerin bulunuyor. Oyuncuların her biri, Polis Özel Harekat’ın en seçkin birimi, 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ timinin üyelerine hayat verecek. Deneyimli oyuncu Mesut Akusta ise Özel Harekat’ın kurucuları arasında yer alan en önemli karakterlerden birini canlandıracak.

YORUMLAR