Mini LED ekrana sahip ilk dizüstü bilgisayarı satışta!

Medyaloji.net » teknoloji » Mini LED ekrana sahip ilk dizüstü bilgisayarı satışta!
Mini LED ekrana sahip ilk dizüstü bilgisayarı satışta!

MSI ise Creator 17 adının verildiği dizüstü bilgisayar ilk mini LED panele sahip.

Ekran teknolojilerinde adını sıkça duyduğumuz Mini LED paneller şimdi de dizüstü bilgisayarlarda kendine yer bulmaya başladı.

Bu kapsamda MSI Creator 17 isimli ürün, bir ilki başarmış durumda. İlk olarak bu yılın başlarında Las Vegas'ta gerçekleştirilen CES 2020 teknoloji fuarında görücüye çıkan; ancak hakkında pek de detay paylaşılmayan MSI Creator 17, aradan geçen 4 ayın ardından tamamen ortaya çıkmış durumda.

Ekran teknolojilerinde adını sıkça duyduğumuz Mini LED paneller şimdi de dizüstü bilgisayarlarda kendine yer bulmaya başladı. Bu kapsamda MSI Creator 17 isimli ürün, bir ilki başarmış durumda. İlk olarak bu yılın başlarında Las Vegas'ta gerçekleştirilen CES 2020 teknoloji fuarında görücüye çıkan; ancak hakkında pek de detay paylaşılmayan MSI Creator 17, aradan geçen 4 ayın ardından tamamen ortaya çıkmış durumda.

Çekirdekli Intel Core i7-10875H işlemcisinden güç alan MSI Creator 17'de kullanılan ekran kartı ise Nvidia GeForce RTX 2070 Super Max-Q. 64 GB DDR4 RAM kullanan cihazda üç adet M.2 slotu bulunuyor ve içlerinden birinde 1 TB kapasiteye sahip NVMe SSD yer alıyor.

 

YORUMLAR