Mindshare Türkiye'ye yeni müşteri

Medyaloji.net » pr » Mindshare Türkiye'ye yeni müşteri
Mindshare Türkiye'ye yeni müşteri

Globalleşen ve e-ticaret girişimleriyle dijitalleşen Karaca, yeni dönemde tüm markalarının medya planlama ve satınalma faaliyetlerini WPP Grup'a bağlı Mindshare Türkiye'ye emanet etme kararı aldı.

Marka, işbirliği kapsamında, tüm markaları için dış ticaret ve dijitalleşme süreçlerinde Mindshare’in küresel network gücünden faydalanmayı planlıyor.

Daha önce medya planlama ve satınalma çalışmaları 360 Optimum Medya Hizmetleri tarafından yürütülen Karaca, Mindshare Türkiye‘yle işbirliğine 1 Ekim 2019 itibarıyla başladı.

Konu hakkında konuşan Karaca Şirketler Grubu Grup Pazarlama Direktörü İcra Kurulu Üyesi Galip Bağcı şu sözleri söyledi: “Karaca’nın son dönemde gerçekleştirdiği yurtdışı açılımlar, e-ticaret girişimleri ve dijitalleşmeyle hayatımıza giren pazarlama iletişimindeki yeni medya yaklaşımlarını bütünleşik bir ekosistemde gerçekleştirmenin bir gereksinim olduğunu görerek bu kararı aldık. Bu süreçte geleneksel medya ve yeni medya teknolojilerini entegre etme vizyonuyla sektöre liderlik eden Mindshare ile yola devam edeceğiz.”

YORUMLAR