Mindshare Türkiye'de üst düzey atama

Medyaloji.net » iş dünyası » Mindshare Türkiye'de üst düzey atama
Mindshare Türkiye'de üst düzey atama

Mindshare Türkiye, Ayşe Ketenci'yi İcra Kurulu Üyesi/ Unilever Client Lead görevi ile ekibine dahil etti.

Mindshare CEO’su Neslihan Olcay, “Global stratejimize paralel olarak Türkiye’de de bu sene dijital alandaki yatırımlarımızı artırarak büyümeye devam etmeyi hedefliyoruz. Daha önce reklam veren tarafında birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz ve sektörde değerli bir yere sahip olan Ayşe Ketenci’nin aramıza katılmasından mutluluk duyuyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Kariyerine Fida Film’de pazarlama bölümünde başlayan Ayşe Ketenci, Rekta Reklam’da medya planlaması ile tanışıp çok sevmesini takiben, 2008 yılında Starcom Mediavest Group’da P&G, Samsung gibi çeşitli reklamverenlerin entegre iletişim planlamasını ve çeşitli konkur süreçlerini yönetti.

2016’dan itibaren Vodafone Türkiye’de medya kıdemli müdürü olarak çalışan Ayşe online ve offline medya satınalma ve planlama süreçlerine liderlik ederken, Vodafone’un global adtech yapılanması, performans pazarlaması, içerik işbirlikleri, MMM çalışmaları, medya-marka araştırmaları gibi çeşitli süreç ve projeleri yönetti. Vodafone görevi süresince IAB Yönetim Kurulu üyesi olarak, dernek bünyesinde Influencer Pazarlaması, Digital Ses ve Açıkhava çalışma gruplarına başkanlık ederek, sektörü bilgilendirmeye yönelik çeşitli seminer, webinar, rapor çalışmalarında bulundu.

YORUMLAR