Mind The Gap'ten sektöre merhaba

Medyaloji.net » medya » Mind The Gap'ten sektöre merhaba
Mind The Gap'ten sektöre merhaba

Birçim Öztaşkın tarafından kurulan Mind The Gap faaliyetlerine başladı.

Marka ve ajansların karşılaştıkları zorluklara özel, kişiselleştirilmiş çözümler sunan yenilikçi bir platform” olarak kurulan Mind The Gap, Birçim Öztaşkın öncülüğünde sektöre merhaba dedi.

Reklam ajansı ya da danışmanlık şirketi gibi kalıplara sıkışmadan, fikirlerin geliştirilip uygulandığı esnek bir yapıyı temsil eden Mind The Gap, markaları ve ajansları “topluluk ortakları” (community partners) olarak kabul ediyor.

Karmaşık zamanlarda, kaynak ve yetenek eksikliğinden zaman ve bütçe kısıtlamalarına kadar birçok soruna etkili çözümler bulmak amacıyla kurulan platform, “çekirdek mimarlar” (core architects) ve “yenilikçi merkezler” (innovare hubs) olmak üzere iki yetenek grubundan oluşuyor. Çekirdek mimarlar projelerin temel yapılarını kavramsallaştırma ve tasarlama görevini üstlenirken; yenilikçi merkezler ise çeşitli alanlardan yetenek ve kurumların bir araya gelerek yenilikçi çözümler ürettiği bir takım olarak hizmet veriyor.

Mind The Gap, müşterilerine “Food for thought” ve “Plug & Play” olmak üzere iki temel modül üzerinden hizmet sunuyor. Bu modüller; danışmanlık, eğitim, workshop ve uçtan uca kişiselleştirilmiş proje çözümleri gibi geniş bir yelpazedeki hizmetleri içeriyor. Marka ya da ajansların ihtiyaçlarına göre esnek ekipler kurabilecek bir altyapıya sahip olan platformun bu modüler yaklaşımı, hizmetlerini ihtiyaçlara göre özelleştirmesine de olanak tanıyor.

Sektördeki 24 yıllık deneyimiyle tanınan ve son olarak Publicis Communications Türkiye CEO’su olarak görev yapan Birçim Öztaşkın, Mind The Gap’in kurucusu ve ilk çekirdek mimarı olarak, sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Geleneksel reklam dünyasından dijitalleşme ve tüketici davranışlarındaki değişimlere uyum sağlayan yeni nesil yaklaşım ve hizmet modeli üzerine çalışmalar yapan Öztaşkın, platformun sektöre dışarıdan yetenek kazandırma ve bu yetenekleri uygun projelerle buluşturma hedefine büyük önem veriyor.

YORUMLAR