Metallica'dan hayranlarını üzen haber!

Medyaloji.net » dünya » Metallica'dan hayranlarını üzen haber!
Metallica'dan hayranlarını üzen haber!

Açıklamada, James Hetfield'ın rehabilitasyon göreceğinden turnenin ertelendiği duyuruldu.

Efsanevi heavy metal gruplarından Metallica'dan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Grup tarafından yapılan açıklamada; solist James Hetfield'ın alkol bağımlılığı için rehabilitasyon göreceği ve bu nedenle turnenin ertelendiği duyuruldu.

ABD’li heavy metal grubu Metallica’nın çıkmaya hazırlandığı konser turnesi sürpriz bir kararla ertelendi. Grubun internet sitesinden yapılan açıklamada, solist James Hetfield’la ilgili şok edici bir gerçek ortaya çıktı.

Grubun diğer üyeleri Lars Ulrich, Kirk Hammett ve Robert Trujillo imzalı açıklamada, Hetfield’ın alkol bağımlılığı nedeniyle rehabilitasyon göreceği duyuruldu.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Avustralya ve Yeni Zelanda’da yapacağımız turneyi ertelemek zorunda olduğumuzu duyurmaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Çoğunuzun muhtemelen bildiği üzere, James uzun süredir bağımlılıkla mücadele ediyor. İyileşebilmek için ne yazık ki yeniden bir tedavi programına girmesi gerekecek.

Dünyanın en sadık hayranları olduğunuz ve James’e gösterdiğiniz anlayış ve destek için çok teşekkürler. Satın alınmış olan tüm biletlerin ücretleri iade edilecek. Turne takvimimiz yeniden ayarlandığında en kısa sürede sizinle paylaşacağız." 

YORUMLAR