Meta Game On başladı

Medyaloji.net » medya » Meta Game On başladı
Meta Game On başladı

15 mobil oyun stüdyosuna ev sahipliği yapan Meta Game On, katılımcıların sektörün gelecek yıldızları olma yolunda emin adımlarla ilerlemesini hedefliyor.

Meta ve Game Factory işbirliğiyle hayata geçirilen ileri düzey mobil oyun stüdyolarına yönelik premium program Meta Game On, Türk mobil oyun geliştirme sektörünün yıldızlarını parlatmaya yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Ocak itibarıyla start alan programda seçkin 15 stüdyoya oyunlarını global pazara taşıma ve sektöre yeni bir soluk getirme olanağı sunuluyor.

Meta Game On programı 15 mobil oyun stüdyosuna ev sahipliği yapıyor. Programa seçilen stüdyolar arasında Spektra Games, Rotatelab, Lokum Games, Apps Teknoloji, Mage Games, Gamester Kids, Gameguru, Fuse Games, Metaverse Dijital Teknoloji, Nitrogen Games, Bratziska, Last Games, Kosk Games, Gamer Arena ve Savvy Games Group çatısı altındaki Steer Studios yer alıyor.

Meta Game On’da neler oluyor?
Türk mobil oyun geliştirme sektörünün potansiyelini ortaya çıkarmak ve global pazarda daha fazla yer edinmesini sağlamak için önemli bir adım niteliği taşıyan program kapsamında katılımcı stüdyolar, Meta ve Game Factory‘nin uzmanlarından yoğun bir şekilde mentorluk ve destek alıyor. Stüdyolar bu sayede oyunlarını hızlı şekilde büyütme, uluslararası pazarda rekabet etme, yeni pazarlara açılma ve yatırımcı ve iş ortaklarıyla bağlantı kurma fırsatı buluyor.

Program stüdyoları Meta ile birlikte reklam stratejileri, kullanıcı edinimi optimizasyonu, reklam harcamalarını etkili bir şekilde yönetme ve gelir kazanımı süreçlerinde uzmanlaşma, Meta’nın uzman ekibiyle bire bir ofis saatlerinde buluşma ve Meta Audience Network kanallarına erişime avantajlarına sahip oluyor. Ayrıca Meta’dan reklam kredileri, aylık faturalandırma seçeneği, Game Factory kredi paketleri ve program partnerlerinin sağladığı diğer ayrıcalıklar ve ürün kredileri program stüdyolarına sunuluyor.

Sektörün en önemli isimleriyle işbirliği içerisinde ilerleyen Meta Game On programı, dünyanın en büyük MMP’leri Adjust ve Appsflyer’ın yanı sıra Deloitte, Unity, sektör liderleri Appmagic, Potensus gibi firmalar, Ludus Ventures, Boğaziçi Ventures gibi VC’ler ve YTÜ Gamesup, BAU Bug Lab, İTÜ Çekirdek gibi gibi önemli oyun geliştirme programları ve üniversitelerle işbirlikleri yapıyor. Meta Game On, böylelikle katılımcılarına endüstri liderlerinden doğrudan destek, eğitimler, ürün kredileri ve geniş bir uzmanlık ağına erişim olanağı tanıyor.

YORUMLAR