Louis Vuitton x NBA şampiyonlara özel iş birliği!

Medyaloji.net » iş dünyası » Louis Vuitton x NBA şampiyonlara özel iş birliği!
Louis Vuitton x NBA şampiyonlara özel iş birliği!

Louis Vuitton, NBA'in ilk resmi kupa taşıma çantası üreticisi oldu.

Louis Vuitton, NBA ile uzun soluklu bir işbirliğine imza atarak, NBA’in ilk resmî kupa taşıma çantası üreticisi oldu. Buna göre, Louis Vuitton’un özel taşıma çantası her yıl finallerden galibiyetle ayrılan NBA takımına sunulan Larry O’Brien kupasını taşıyacak ve sunacak. İş birliği Louis Vuitton’un bir Kuzey Amerika spor ligi ile ilk ve tek ortaklığı olma özelliğini taşıyor.

Kupayı taşıyacak çanta Asnières atölyesinde el işçiliği ile üretildi. Monogram baskısıyla kaplanan çanta, geleneksel pirinç aksesuarlarıyla kaplandı.

Louis Vuitton ve NBA’in kendi alanlarında lider ve ikonik isimler olduğunu söyleyen Louis Vuitton CEO’su Micheal Burke, “Louis Vuitton uzun yıllardır dünyanın en çok arzulanan kupalarıyla özdeşleşmiş bir marka. Bu ikonik işbirliğiyle mirasımızı devam ettiriyoruz. Zafer, gerçekten de Louis Vuitton ile seyahat ediyor” dedi.

NBA Yöneticisi Mark Tatum ise işbirliğini, “NBA final maçları ikonik oyuncular ve unutulmaz performanslarla tanımlanıyor. Larry O’Brien kupası ise bu deneyimin tamamlayıcısı. Louis Vuitton’un geleneği, mirası ve kimliği NBA ile doğal bir sinerji içerisinde; dolayısıyla bu işbirliği şampiyonluk kupamızı dünyadaki tüm takipçilerimize eşsiz ve hak ettikleri şekilde sunmamızı sağlayacak” sözleriyle değerlendirdi.

NBA ve Louis Vuitton önümüzdeki süreçte bu sembolik kupanın etkileyici hikâyesini dünyaya anlatmak için beraber çalışmaya devam edecek. Louis Vuitton, ayrıca, her sene sınırlı sayıda üretilecek bir kapsül koleksiyonu müşterilerinin beğenisine sunacak.

İşbirliği doğrultusunda 24 Ocak tarihinde Charlotte Hornets ve Milwaukee Bucks arasında oynanacak NBA maçıyla birlikte tarihte ilk kez bir NBA maçı Fransa’da oynanmış olacak.

YORUMLAR