L'Oréal Türkiye'nin yeni ülke genel müdürü belli oldu!

Medyaloji.net » iş dünyası » L'Oréal Türkiye'nin yeni ülke genel müdürü belli oldu!
L'Oréal Türkiye'nin yeni ülke genel müdürü belli oldu!

L'Oréal Türkiye'de üst düzey bir atama gerçekleşti

Buna göre, 21 yıldır görev aldığı L’Oréal Türkiye’de son olarak tüketici ürünleri divizyonu genel müdürlüğünü üstlenen Sinem Sandıkçı Gökçen, L’Oréal Türkiye Ülke Genel Müdürlüğüne atandı. Sandıkçı Gökçen, yeni dönemde “Dünyayı Harekete Geçiren Güzelliği Yaratmak” vizyonunu gerçekleştirmek üzere L’Oréal’in Türkiye’deki ekibine ve faaliyetlerine liderlik edecek.

Tarsus Amerikan Koleji’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini ODTÜ İşletme Bölümü’nde tamamlayan Sinem Sandıkçı Gökçen, kariyerine 2000 yılında L’Oréal Türkiye’de adım attı. Şirketin çeşitli iş birimlerinde ve farklı kademelerde pazarlama sorumlulukları sonrası pazarlama direktörlüğünü üstlendi, ardından hızlı tüketim pazarında satış deneyimi kazandı. L’Oréal’in satın aldığı İpek markasını Türkiye ve Ortadoğu pazarlarında rekabetçi bir hale getirmek üzere marka geliştirme direktörü olarak görev yaptı. Şirketin kurumsal iletişim direktörlüğünü üstlenerek “Herkes için Güzellik” misyonunu ülkemizde yerelleştirmek üzere L’Oréal’in kurumsal itibarını, paydaş yönetimini, sosyal sorumluluk faaliyetlerini ve sürdürülebilirlik programını yürüten Sandıkçı Gökçen, ardından şirketin tüketici sağlığı iş biriminin genel müdürlüğünü üstlendi.

Sonrasında şirketin e-ticaret, dijital dönüşüm, inovasyon ve dijital servisler, data/crm, içerik üretimi ve medya birimlerinden sorumlu kurumsal dijital direktörlüğünü (CDO) yürüten Sandıkçı Gökçen, yeni görevinden önce L’Oréal Türkiye Tüketici Ürünleri Divizyonu Genel Müdürü olarak görev almaktaydı.

YORUMLAR