Lilly Türkiye’ye yeni pazarlama direktörü

Medyaloji.net » iş dünyası » Lilly Türkiye’ye yeni pazarlama direktörü
Lilly Türkiye’ye yeni pazarlama direktörü

Markanın pazarlama direktörlüğüne atanan isim belli oldu.

Türkiye’deki faaliyetlerine 1950’lerde başlayan ve 1993 yılında çalışmalarını Lilly İlaç Ticaret Ltd. Şti. çatısı altında toplayan Lilly Türkiye’de pazarlama direktörlüğüne Deniz Dikmen Ukal atandı.

2005 yılında Marmara Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan Dikmen Ukal, 2006-2007 yıllarında Viyana Ekonomi ve İşletme Üniversitesi’nde uluslararası pazarlama eğitimi aldı. Sabancı Üniversitesi’nden işletme alanında yüksek lisans derecesine sahip olan Deniz Dikmen Ukal, 2007 yılında ilaç sektöründeki kariyerine başlayarak 2010 yılına kadar farklı firmalarda çeşitli roller üstlendi.

Lilly ailesine Mayıs 2010’da marka müdürü olarak katılan Dikmen Ukal; fiyatlandırma ve geri ödeme müdürü, altı sigma kara kuşak ve satış ve pazarlama lideri olarak görev aldığı firma çatısı altında Ocak 2018’den bu yana Lilly Uluslararası İş Birimi (IBU) Çoklu Kanal Etkileşim Danışmanı olarak görev yapıyordu.

Lilly Türkiye Pazarlama Direktörü olarak çalışmalarına 1 Eylül 2019 itibarıyla başlayan Deniz Dikmen Ukal, yeni görevi çerçevesinde, Lilly Türkiye’nin pazarlama ekibine liderlik edecek ve yönetim kurulu üyesi olarak görev alacak. 

YORUMLAR