Lilly İlaç'ta üst düzey atama

Medyaloji.net » iş dünyası » Lilly İlaç'ta üst düzey atama
Lilly İlaç'ta üst düzey atama

Lilly'de ABD Kuzeydoğu Diyabet Birinci Basamak Tedavi Bölgesi Satış Yardımcı Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Emily Millette Lilly Türkiye Genel Müdürü olarak atandı

Lilly İlaç'ta yeni genel müdür ataması gerçekleştirildi. Yapılan yeni atama kapsamında,  son olarak ABD Kuzeydoğu Diyabet Birinci Basamak Tedavi Bölgesi Satış Yardımcı Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Emily Millette, Lilly Türkiye'nin yeni Genel Müdürü oldu.

Emily Millette hakkında
Lisans eğitimini Kuzey Karolina Eyalet Üniversitesi grafik tasarım bölümünde tamamlayan Emily Millette, profesyonel hayatına 2008 yılında IBM'de kullanıcı deneyimi tasarımcısı olarak başlamış, ardından kullanıcı deneyimi tasarımı lideri göreviyle daha geniş sorumluluklar üstlenmiştir. 2016 yılında, Duke Üniversitesi Fuqua İşletme Okulu'nda MBA derecesini aldıktan sonra Lilly'ye katılan Emily Millette, globalde ve ABD'de strateji, satış ve pazarlama alanlarında çeşitli roller üstlenerek, çalışanların gelişimine katkıda bulunmuş, fonksiyonlar arası iş birliğine ve çok başarılı iş sonuçlarına ulaşılmasına liderlik etmiştir.

Emily Millette, İstanbul merkezli olmak üzere Lilly Türkiye Genel Müdürü görevine atanmıştır.

 

 

YORUMLAR