LG, Hederanın yönetim kurulunda

Medyaloji.net » teknoloji » LG, Hederanın yönetim kurulunda
LG, Hederanın yönetim kurulunda

Hedera Yönetim Kurulu'nun tüm üyeleri, Hedera Hash-grafik genel ağında sistemi yönetecek ve Hedera'nın yol haritasını ve platformun kod tabanındaki güncellemeleri onaylamaktan sorumlu olacak.

Üyeler aynı zamanda kurulun merkeziyetçi yapıdan uzak olmasını ve çeşitliliğini sağlayacak.

LG, kurumsal düzeyde uygulamalar için optimize edilmiş kararlı, güvenilir bir platform sağlayan, global pazarlara ve gerçek dünyaya, oldukça ölçeklendirilmiş kullanıma uygun DLT oluşturmak için Blockchain alternatifi bir DAG (Directed Acyclic Graph) kullanan Hedera Hashtag’in yönetim kuruluna katıldığını duyurdu. Public ledger teknolojisi için, merkezi olmayan yönetim modelini mümkün kılmak üzere tasarlanan Yönetim Kurulu, farklı iş kolları ve coğrafyalardan 39 küresel kuruluşun katılımıyla oluşacak.

LG, Boeing, Deutsche Telekom, DLA Piper, FIS (WorldPay), Google, IBM, Magalu, Nomura, Swirlds, Swisscom Blockchain, Tata Communications, University College London (UCL) ve Wipro’dan sonra konseyin 14. üyesi oldu. Hedera Yönetim Kurulu’na katılan tek ev aletleri üreticisi olan LG, public ledger teknolojisinin kesintisiz işlemler sağlayarak tüketicilere ve tedarik zinciri ortaklarına nasıl fayda sağlayabileceğini belirlemek için Hedera ve Kurulun diğer üyeleri ile birlikte çalışacak.

YORUMLAR
En çok okunan haberler