Le Méridien İstanbul Etiler'de üst düzey atama

Medyaloji.net » iş dünyası » Le Méridien İstanbul Etiler'de üst düzey atama
Le Méridien İstanbul Etiler'de üst düzey atama

Avrupa kültüründen ilham alan sanat ve stil odaklı yaşam tarzı oteli Le Méridien Istanbul Etiler'e İnsan Kaynakları Direktörü olarak Serkan Sefiloğlu atandı.

Otelcilik sektöründe 20 yılı aşkın deneyimi, insan kaynakları disiplinindeki engin tecrübeleriyle Le Méridien Istanbul Etiler’in insan kaynakları ekibine liderlik edecek olan başarılı yönetici Marriott International Türkiye bünyesinde yer alan 5 yıldızlı otelin tüm insan kaynakları ve eğitim faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Bilkent Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü mezunu olan Serkan Sefiloğlu, henüz eğitimi sürerken Conrad ve Bilkent Otel’de yaptığı stajlarla sektöre adım attı. Turizm alanında tamamladığı lisans eğitiminin ardından Swissôtel The Bosphorus, Istanbul’da satış biriminde ve ardından, lojistik sektöründe hizmet veren TNT Global Express’te müşteri hizmetleri tarafında çalıştı.

2004 yılında Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un İnsan Kaynakları Ekibi’ne katılan Sefiloğlu kariyer hedeflerini çalışmaktan büyük keyif aldığı ve aidiyet hissettiği bu alana yönlendirdi. 18 yıldan uzun süre aynı otelin İnsan Kaynakları ve Eğitim Departmanında farklı yöneticilik pozisyonları üstlenerek çeşitli ekiplere liderlik etti ve mentorluk yaptı. Marmara Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Uzmanlığı ve Galatasaray Üniversitesi Mikro MBA Sertifika Programlarını tamamlayan başarılı yönetici, 7 yıldır Çırağan Palace

Kempinski İstanbul’da Yönetici Eğitimleri Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Kasım ayı itibariyle Le Méridien Istanbul Etiler’e İnsan Kaynakları Direktörü olarak atanan Serkan Sefiloğlu böylece Marriott International Ailesine katılmış oldu. Sefiloğlu yeni görevinde Le Méridien Istanbul Etiler’in İnsan Kaynakları Ekibi’ne liderlik edecek. Aynı zamanda, otelin insan kaynakları ve eğitim politikalarının Marriott International’ın “önce insan” yaklaşımı odağında hayata geçmesinden sorumlu olacak Serkan Sefiloğlu bu pozisyonda Genel Müdür’e bağlı çalışacak.

YORUMLAR