Kreatif ajans HEZZ faaliyetlerine başladı.

Medyaloji.net » iş dünyası » Kreatif ajans HEZZ faaliyetlerine başladı.
Kreatif ajans HEZZ faaliyetlerine başladı.

Mehmet Çağlar ve Ahmet Çağlar tarafından kurulan kreatif ajans HEZZ hizmet vermeye başladı.

İsmini eski Türkçede “hızlı okumak” anlamına gelen HEZZ kelimesinden alan İstanbul merkezli ajans, müşterilerine çizgi üstü ve çizgi altı reklamcılık, prodüksiyon, sosyal medya yönetimi ve dijital pazarlama alanlarında hizmet verecek.

HEZZ’i kurmadan önce 15 yılı aşkın süre boyunca Türkiye’nin önemli ajanslarında sanat yönetmenliği ve ekip liderliği yapan Mehmet Çağlar, ajansın sektörde nasıl konumlanacağını şu sözlerle anlattı: “Sektörümüz oldukça rekabetçi bir ortama sahip. Bu rekabetçi ortamda müşterilerine karşı sorumluluklarından feragat etmeyen ve çözüm odaklı olabilen ajanslar kazanmakta. Bizce doğru bir imaj, etkili bir iletişim yaratmak için ajans ile hizmet verdiği marka arasında çözüm odaklı ortak bir dil oluşturulması zorunluluk. Ajansların salt üretim için kullandıkları zamanın bir kısmını her şeyden evvel markalarını tanımaya ve dinamiklerini anlamaya ayırmaları gerekiyor. Aksi takdirde marka ile ajans arasında gelişecek sağlıklı bir iletişimden bahsedemeyiz. Hem yaratıcı işler üretmekte hem de müşteri memnuniyeti konusunda iyi bir denge yakaladığımızı düşünüyoruz. Yaptığımız işe heyecan duyabileceğimiz açılardan bakmak olmazsa olmazımız. Amacımız yardımlaşmanın mentorlukla kesiştiği, sektörde zekâsı ve duruşuyla takip edilip, örnek alınan butik bir tam hizmet reklam ajansı olmak.”

HEZZ’in diğer kurucu ortağı Ahmet Çağlar ise şu eklemeleri yaptı: “Müşterilerimizin gerçekleri ve ihtiyaçları ekseninde, iletişim eksikliklerini olabildiğince kısa sürelerde gidermek yaptığımız işin temeli. Ancak bir işi hızlı yapmak ile hakkıyla yapmak arasında belirgin bir fark olduğu aşikâr. Bu hemen her konuda böyle. Biz ajans olarak ikincisinden yanayız. Müşterimizi ya da ekibi mutsuz edecek bir iş çıkarmaktansa çalışmamızı zamana yaymayı, optimum sürede doğru ve etkin çözümler üretmeyi tercih ediyoruz. Hız ihtiyacı işin tabiatında var tabii fakat ondan evvel doğru olmaya önem veriyoruz. Yeni müşterilerimize de bunu anlatmaya çalışıyoruz. Doğru hizmeti verebilmemiz için doğru soruyu sorabilmemiz ve ardından da doğru cevabı bulabilmemiz gerekiyor. O nedenle de ekibimizin yaptığı işten keyif alması, ürettiği fikirlere inanması ve bunu hayata geçirebilecek zamana sahip olması çok önemli. Yani siz çalışanınıza bu zamanı vermeyip, onları mutlu edemezseniz, haliyle yeteneği barındıramaz, müşterilerinize de kaliteli bir yaratıcı hizmet veremezsiniz. Bizim ekipçe farkımız da zamanı lezzetli kullanmayı iyi bilmemiz.”

YORUMLAR