KoçSistem ve KoçDigital hangi ödülleri aldı?

Medyaloji.net » iş dünyası » KoçSistem ve KoçDigital hangi ödülleri aldı?
KoçSistem ve KoçDigital hangi ödülleri aldı?

Türkiye ekonomisinin dijitalleşme serüveninde çalışmalarıyla dikkat çeken KoçSistem ve yüzde yüz iştiraki KoçDigital 68 ödül ile 2019 yılını kapattı.

KoçSistem ve KoçDigital, 2019 yılında katıldıkları ulusal ve uluslararası yarışmalarda pazarlama odağında toplam 57 ödüle layık görülürken ürün ve çözümleri ile 16; müşteri deneyiminde 10; itibar iletişimi kapsamında 10 ve marka yönetiminde 21 ödülün sahibi oldu.

KoçSistem’in dijital yayıncılık uygulaması Pixage bu yıl ödül komitelerinin dikkatinden kaçmadı. Pixage, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu ve gümrük mağazalarındaki örnek çözümleriyle Yılın Teknik İnovasyonu kategorisinde Stevie Bronz Ödülü’nü almaya hak kazanırken; Tofaş için hayata geçirdiği Pixage uygulamaları ile AVA Digital Awards kapsamında Platinum ödüle layık görüldü.

KoçSistem’in sağlıklı teknoloji kullanımına dikkat çeken sosyal sorumluluk projesi “Aile Saati” medyadaki performansı ile Felis Başarı Ödülü’ne değer görüldü. #haydikapatalım farkındalık hareketi ile başlayan; eğitim ortağı Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nın (AÇEV) gerçekleştirdiği anne - baba destek eğitimleri ile bir yılda 94 kurs ile 1.330 ebeveyn ve onların 3-13 yaşları arasındaki çocuklarına ulaşmayı hedefliyor.

YORUMLAR