Jennifer Lopez: Striptizi kendim yaptım

Medyaloji.net » magazin » Jennifer Lopez: Striptizi kendim yaptım
Jennifer Lopez: Striptizi kendim yaptım

Ünlü oyuncu Jennifer Lopez, Hustlers filmindeki striptiz sahnelerinde dublör kullandığı yönündeki iddiaları yalanlayarak, "Hepsinde kendim oynadım. Striptizi de kendim yaptım" dedi.

Bir yandan turneleri bir yandan film çekimleri derken Jennifer Lopez "dur durak" bilmiyor. 50 yaşındaki iki çocuk annesi oyuncu şimdi de rol aldığı Hustlers adlı filmiyle gündemde. Ama bu kez nedeni biraz farklı.

Filmde Lopez'in striptiz yaptığı sahnelerde dublör kullandığı ileri sürülmüştü. Oyuncu bunu yalanladı. Jimmy Fallon'un programına konuk olan Lopez, direk dansı sahneleri için çekim öncesinde çok çalıştığını ve kesinlikle dublör kullanmadığını belirtti.

Lopez, o sahneler nedeniyle bacaklarında çürükler oluştuğunu hatta bunu kanıtlamak için fotoğraf çektiğini de söyledi. Jennifer Lopez, direkte tepetaklak durduğu bir sahnenin çekimi sırasında yaşadığı bir anı da anlattı: "Yönetmene dedim ki 'bu şekilde tepetaklak asılmış bir yarasaya benzesem de bu umurumda değil."

Lopez o sahnelerin çekimi sırasında insanların kendisi yerine bir başkasının oynadığının düşünmemesi için elinden geleni yaptığını da anlattı. JLo "Bu filmde dublör yok" diye konuştu.

Yönetmenliğini Lorene Scafaria'nın üstlendiği Hustlers adlı film Wall Street müşterilerine şantaj yapmak için bir araya gelen eski bir striptiz kulübü çalışanlarının hikayesini anlatıyor. Filmde Jennifer Lopez'in dışında Lili Reinhart, Constance Wu, Julia Stiles, Cardi B, Mercedes Ruehl da rol alıyor.

Jennifer Lopez günlük hayatında egzersizlerini hiç aksatmıyor. Tatilde bile lüks yatlarda sıkılaşma egzersizleri yaparken defalarca objektiflere takıldı.

YORUMLAR