Işın Karaca son noktayı koydu: Cezası hapistir!

Medyaloji.net » magazin » Işın Karaca son noktayı koydu: Cezası hapistir!
Işın Karaca son noktayı koydu: Cezası hapistir!

Şarkıcı Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan, 2.5 yıl sonra Brezilya'dan Türkiye'ye döndü, “Kızım Mia için geldim” dedi.

Şarkıcı Işın Karaca’nın eski eşi Sedat Doğan, 2.5 yıl sonra Brezilya’dan Türkiye’ye döndü, “Kızım Mia için geldim” dedi. Işın Karaca sessizliğini bozdu ve fena patladı: “6 yıldır bu şahsın kızımla alakası yok. Sen Mia Büyükkaraca ile alakalı, iyi dahi konuşamazsın! Mia’nın pedagojik gelişimini bozabileceğin tespit edilip, mahkemece onaylandı. Yaklaşmanın cezası ise hapistir.”

Karaca konuyla ilgili olarak Instagram hesabı üzerinden uzunca bir paylaşımda bulunarak yaşananları ve bundan sonra yaşanacak süreci de takipçileriyle paylaştı. “Bugüne kadar hep susmayı tercih ettim” diyen Karaca kızı ve eski eşiyle ilgili olarak şu satırları kaleme aldı:

“Bugüne dek hep susmayı tercih ettim ancak benim de bir sınırım var! bana ve öncelikle evladıma yönelik eylemler nedeniyle cevap hakkımdan ziyade bilgi verme hakkımı kullanıyorum.

Mia'nın biyolojik babası…..

Sanki hiç birimiz geçmişi bilmiyoruz gibi ülkemize sanki bir kahramanmış gibi giriş yaptı ve gözaltına alındı ! Tabi ki ifadesini verip serbest kalabilir sonunda her zaman olduğu gibi Yüce Yargı kararını verir. Kısaca, basına arkadaşım diye dün hava alanında tanıttığı beyefendi bir polis memuru! Algılarınız karışmasın diye bunu yazıyorum!

Bu şahıs 2 buçuk senedir ülkemiz de yok! Peki o yokken mı açtım ben bu davaları? Hayır! bu davalar tam 6 yıldır devam ediyor! 6 senedir bu şahsın kızım ile bir alakası yoktur! Türkiye Cumhuriyeti Mahkemeleri Mia'nın soy ismini neden mi değiştirdi! Çünkü hiç bir kimse, annesi babası dahil, bir çocuğun haklarını ihlal edemez! yüzünü yere düşüremez! Kimse bir çocuğun geleceğini karartamaz! Bunu ben değil, Türkiye Cumhuriyeti Kanunları ve Mahkemeleri karar verdi! Ve hiç bir insan hukuktan üstün değildir!

Gel gelelim tüm gerçeklere!

Yüce Türk yargısı diyor ki; Ey ilgili şahıs! Sen Mia Büyükkaraca ile kişisel ilişki kuramazsın. Kızım ile alakalı, iyi dahi konuşamazsın, çünkü senin iyini kabul etmiyoruz! Senin iyi konuşamayacağın, çocukla ilgilenemeyeceğin, ona örnek bir birey olamayacağını, Mia'nın pedagojik gelişimin bozabileceğini daha önceden tespit edilip, mahkemelerce onaylanmıştır. MAHKEMECE VERİLEN KARARDAN SONRA GEÇEN YILLARDA DEĞİŞTİN Mİ ? HAYIR …… Bir Aile Mahkemesi kararı gereğince, sen artık çocukla alakalı iyi ya da kötü konuşamazsın! Nerede mi konuşursun? Mahkemede! Basına karşı değil! Aksi bir karar alınana kadar konuşamazsın. NOKTA.

Cezası hapislik!

Boşanma 2013’de oldu …. Senin EVLADIMI MAHKEME KARARI GEREĞİNCE EVLADIM İÇİN HUZURUNU VE GÜVENLİĞİNİ TEHDİT EDECEĞİN KANAATİYLE VERİLEN GÖREMEMEYE DAİR KARAR 2017’DE ÇIKTI… ARADAKİ 4 YIL ÇOK ÖNEMLİ BÜYÜK BÖLÜMÜNDE TÜRKİYE’DEYDİ… TMK ( TÜRK MEDENİ KANUNU ) 324. Madde gereğince, ana babadan her biri diğerinin çoçuk ile kişisel ilişkisini zedelenmekten, çoçuğun eğitilmesine, yetiştirilmesine, engellemekten kaçınmakla yükümlüdür.

YORUMLAR