Idecon Idea & Congress'e yeni müşteri

Medyaloji.net » medya » Idecon Idea & Congress'e yeni müşteri
Idecon Idea & Congress'e yeni müşteri

Ajans müşteri portföyünü genişletiyor.

İsveç merkezli kozmetik markası Celenes by Sweden, doğanın zengin kaynaklarını ve kozmetik bilimini bir araya getirerek eşsiz bir güzellik deneyimi sunarak İsveç’in önde gelen 100’e yakın endemik bitkisini, doğal termal sularını ve kozmetik bilimini harmanlayarak insan sağlığına ve ürün güvenliğine önem veren bir yaklaşımla ürünlerini oluşturuyor,  Dünyamızın doğal harikalarının bozulmadan kalmasını sağlamak ve ardımızdan gelen herkese güzellik ve çeşitlilik mirası bırakmak için çaba sarf ediyor.

Doğaya ve insana saygılı bir yaklaşımla ürünlerini geliştiren, Voleybolcu Gizem Örge’nin de Türkiye’deki iletişim çalışmalarında marka yüzü olduğu Celenes by Sweden’a; dijital iletişim ve sosyal medya yönetimi hizmetini Idecon Idea&Congress verecek.

Celenes by Sweden Hakkında:

Dünyanın önde gelen markası olan Celenes doğal bitkisel ve termal kaynaklarını insan sağlığına ve çevreye saygılı bir yaklaşımla birleştiren en üst düzey doğal kozmetikleri sunmayı amaçlamaktadır. Celenes by Sweden, müşterilerine İsveç’in doğal güzelliklerini ve sağlık kaynaklarını sadece kaliteli ürünler sunmakla kalmayıp, aynı zamanda sağlık ve güzellik konusundaki bilinçlerini artırmak ve onların doğal güzelliklerini keşfetmelerine yardımcı olmaktadır. 

Idecon Idea & Congress Hakkında:

Idecon Idea&Congress, 360° Marka İletişimi için gerekli ekip, ekipman ve ortak vizyona sahip güçlü bir yapı içerisinde katkı yaratmak isteyen bir fikir grubu olarak, “Etkin Marka Performansı” ilkesi etrafında konumlanmış iletişim ajansı; bütünsel bakış açısıyla hizmet vermektedir.

 

YORUMLAR