IdeaSoft'ta üst düzey atama

Medyaloji.net » iş dünyası » IdeaSoft'ta üst düzey atama
IdeaSoft'ta üst düzey atama

Ideasoft'ta 9 yıldır İş Ortaklıkları Müdürü olarak görev yapan Eray Cemal Şentürk, Ocak ayından itibaren IdeaSoft Pazarlama Direktörü olarak görevini sürdürmeye başladı.

İş Ortaklıkları Müdürü görevinde IdeaSoft App Store, E-ticaret Çözüm Merkezi, yapay zeka destekli Google AdPilot gibi projelerle IdeaSoft’un bir ekosistem firmasına dönüşmesine katkı sağlayan ve diğer teknoloji firmaları tarafından örnek alınan bir partner sistemi oluşturan Eray Cemal Şentürk, 20 yıllık yazılım sektörü tecrübesini IdeaSoft Pazarlama Direktörü olarak sürdürecek.

IdeaSoft Pazarlama Direktörü Eray Cemal Şentürk, IdeaSoft’un 17 bin aktif e-ticaret firmasına hizmet verdiğini belirterek,

”IdeaSoft 2022 yılında Türkiye’de 10 milyon kişinin internet üzerinden alışveriş yapmasını sağlayan bir teknoloji firması ve yaklaşık 7 yıldır e-ticaret sektöründe liderliğini sürdürüyor. 2023 yılında bir yandan yerimizi daha da sağlamlaştırırken bir yandan da yapay zeka, metaverse, NFT gibi konuları ürettiğimiz e-ticaret teknolojileriyle birleştirerek hem daha fazla işletmeye fırsat sunmak hem de daha fazla son kullanıcıya ulaşmak istiyoruz.” dedi.

 

YORUMLAR