İçerik Bulutu yurtdışına açılıyor

Medyaloji.net » iş dünyası » İçerik Bulutu yurtdışına açılıyor
İçerik Bulutu yurtdışına açılıyor

ContentGO markasıyla New York ofisini açan İçerik Bulutu, küresel pazarda da faaliyet gösterecek.

KOBİ ve ajanslar için profesyonel içerik hizmeti ve içerik pazarlaması teknolojileri sunan 2014 doğumlu İçerik Bulutu yurtdışına açılıyor. Türkiye’de 2 binden fazla markaya hizmet veren ve İçerik Bulutu, ContentGO markasıyla açtığı New York ofisiyle, içerik pazarlaması teknolojileri ve içerik üretimi alanında artık küresel pazarda da faaliyet gösterecek.

ContentGO markasıyla global yolculuğuna başlayan yeni girişim, ABD’nin yanı sıra Hollanda ve İngiltere’deki operasyonların da yönetim merkezi olacak. ContentGO, farklı ülkelerdeki dijital operasyonlarını tecrübeli marka temsilcileriyle sürdürecek.

İçerik üretiminin yanı sıra çeşitli yazılım ürünleri de geliştiren İçerik Bulutu, geliştirdiği teknolojilerini yurtdışına da taşıyacak. Böylelikle, markanın Türkiye’de ürettiği teknoloji yurtdışına transfer edilmiş olacak.

ContentGO, yurtdışındaki markalar için de uçtan uca hizmet sunacak. Profesyonel içeriğe ihtiyaç duyan markalar; talep oluşturma, inceleme, onay gibi tüm süreçleri akıllı ekranlar üzerinden yönetebilecek. Mevcut kullanıcı deneyimi de ContentGO.com markasıyla sürdürülecek. ContentGO, dünyanın her yerinden kredi kartıyla ödeme alabilecek.

Yurtdışı operasyonları için tüm ekibin yedi aydır çalıştığını söyleyen İcerikbulutu.com Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Durmuşoğlu, daha önce farklı pazarlar belirlediklerini ancak söz konusu pazarların dinamiklerinden ötürü çok ilerleyemediklerini ve regülasyonlarla zaman kaybetmemek adına yurtdışı operasyonlarının yönünü endüstrinin merkezi New York’a çevirdiklerini belirtti. Durmuşoğlu, “New York’ta ContentGO markasıyla şirketleştik. New York, San Francisco, Londra ve Amsterdam’da deneyimli marka temsilcileriyle anlaştık. 2019’da bu üç ülkede native içerik üreticisi sayımızı 500’e, fatura kesilen müşteri sayımızı ise 100’e çıkarmak istiyoruz.” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR