"Hey Genç! Harekete Geç!” projesi Prida İletişim ödülünün sahibi oldu...

Medyaloji.net » medya » "Hey Genç! Harekete Geç!” projesi Prida İletişim ödülünün sahibi oldu...
"Hey Genç! Harekete Geç!” projesi Prida İletişim ödülünün sahibi oldu...

AstraZeneca Türkiye, "Topluluk Yaratımı ve Yönetimi" ve "Kullanıcının Ürettiği İçerik" kategorilerinin kazananı oldu.

AstraZeneca Türkiye, topluma değer katmak hedefiyle yola çıkan, sürdürülebilir bir yaklaşım benimseyen, sınırları zorlayan ve ölçülebilir başarılı sonuçlar elde eden projelerin yarıştığı PRİDA Ödülleri'nde iki heykeli birden almaya hak kazanarak önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. 
 
AstraZeneca Türkiye, sağlıklı beslenme, fiziksel aktivite ve egzersizin önemini vurgulamak ve gençlerin yaratıcılık becerilerini ortaya çıkararak okullar arasında paylaşım sağlamak amacıyla T.C. Millî Eğitim Bakanlığı, Türkiye Diyabet Vakfı ve TOÇEV iş birliğiyle hayata geçirilen “Hey Genç! Harekete Geç!” projesi ile, Dijital ve Sosyal Medya kategorisinin altında yer alan “Topluluk Yaratımı ve Yönetimi" ve "Kullanıcının Ürettiği İçerik" ödüllerinin sahibi oldu.

AstraZeneca Türkiye Ülke Başkanı Ecz. Serkan Barış; “AstraZeneca olarak yaşama değer katan ilaçları keşfetmek için bilimin sınırlarını zorlarken, faaliyette olduğumuz tüm coğrafyalarda olduğu gibi Türkiye'de de topluma değer katmak için çalışıyoruz. “Hey Genç! Harekete Geç!” projesiyle Global Genç Sağlığı programımız kapsamında toplum sağlığının temel ve en önemli bileşenlerinden biri olan gençlerin sağlıklı yaşam bilincine odaklanmayı hedefledik. Projemizle böyle önemli bir organizasyonda iki ödülü birden kazanmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

 


 

 

YORUMLAR