Hepsiburada'dan kadın girişimcilere destek!

Medyaloji.net » iş dünyası » Hepsiburada'dan kadın girişimcilere destek!
Hepsiburada'dan kadın girişimcilere destek!

Girişimci Kadınlar Covid 19'a Meydan Okuyor projesi hayata geçiyor.

E-ticaret platformu Hepsiburada, pandemi döneminde işini e-ticarete taşımak ve büyütmek isteyen kadın girişimciler için Katar Kalkınma Fonu’nun (Qatar Fund for Development) katkıları, Innovation for Development (I4D) ve SPARK işbirliğiyle “Girişimci Kadınlar Covid 19’a Meydan Okuyor!” projesini başlatıyor.

Kadın girişimcilere ve kadın kooperatiflerine e-ticaret desteği ulaştırma amacıyla hayata geçirilen projeyle toplam dokuz dalda eğitim ve 19 dalda mentorluk olanağı sunulacak. 2021 boyunca devam edecek proje aracılığıyla yeni satış kanallarında üretim ekosisteminin geliştirilmesi, kadınlar için fırsat eşitliğinin sağlanması ve kadın girişimcilerin dijital dönüşümlerinin kolaylaştırılması hedefleniyor.

Projede ürün geliştirme, markalaşma ve finans gibi dokuz farklı dalda eğitimlerini tamamlayan girişimci kadınlar ve kadın kooperatiflerine işlerini büyütmeleri için 19 farklı konuda toplam bin 154 saatlik mentorlük imkânı sunulacak. Eğitim ve mentorluk fırsatlarının yanı sıra girişimci kadınlara ve kadın kooperatiflerine Hepsiburada Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programı dahilinde komisyon indirimi, indirimli kargo ücreti, ücretsiz fotoğraf desteği, reklam ve pazarlama destekleri gibi olanaklar da sağlanacak.

 

YORUMLAR