Head & Shoulders’ın yeni marka yüzü Cedi Osman

Medyaloji.net » reklam » Head & Shoulders’ın yeni marka yüzü Cedi Osman
Head & Shoulders’ın yeni marka yüzü Cedi Osman

Cedi Osman ve Head & Shoulders tekrar bir arada.

“Kazanmak kafada başlar” diyen Head & Shoulders’ın yeni marka yüzü, NBA ekiplerinden Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman oldu.

Daha önce de işbirliği yaptığı Cedi Osman’la yeniden bir araya gelen marka, yıldız basketbolcuyla birlikte yeni sezonda da “Kazanmak kafada başlar” mottosuyla hareket etmeye devam edecek.

Cedi Osman, işbirliğini değerlendirdiği sözlerinde, “Head & Shoulders’ın benim hayatımda çok özel bir yeri var. Türkiye’de basketbolun gelişmesinde katkıları çok değerli ve marka yüzü olarak Head & Shoulders’la yeniden bir arada olmaktan çok mutluyum. Beraber yola çıktığım markayla aynı doğrultuda ilerlemek, aynı duruşa sahip olmak gerektiğine inanıyorum. Bu yüzden, Head & Shoulders’ın da her zaman dediği gibi, kazanmak kafada başlar mottosuyla benim hayata bakış açımın da birebir örtüştüğünü düşünüyorum. Gerek özel hayatımda gerekse profesyonel hayatta her zaman özgüvenle başlamak gerektiğine inanıyorum. Başarılı olmak için sahaya çıkmadan önce kendinize inanmanız ve güvenmeniz gerekli. Head & Shoulders’ın kazanmak kafada başlar mottosu benim hayatımda ve başarılarımda her zaman ön planda oldu, şimdi de olmaya devam edecek.” dedi. 

YORUMLAR